GLORY 69: Marat Grigorian behoudt titel tegen Tyjani Beztati Nieuws
Nieuws

GLORY 69: Marat Grigorian behoudt titel tegen Tyjani Beztati

GLORY 69: Marat Grigorian behoudt titel tegen Tyjani Beztati
GLORY 69: Marat Grigorian behoudt titel tegen Tyjani Beztati

Tijdens GLORY 69 zaterdagavond verdedigde Marat Grigorian met succes zijn lichtgewicht wereldtitel tegen Tyjani Beztati.

Het langverwachte gevecht tussen Grigorian en Beztati kwam tot een ontlading in Dusseldorf. Grigorian die eerder de titel veroverde op Sitthichai Sitsongpeenong tijdens Glory 65 Utrecht vocht met een plan.

Na een aantal slopende rondes was het Grigorian die zijn titel veilig stelde. Tegen onze redactie zegt hij: "ik bleef trappen op zijn rechterbeen, ook zag ik de moed in zijn schoenen zakken na de derde ronde.

Strategisch vechten

Ook Daan Kortland een van de coaches van Beztati gaf aan dat he been van de jonge vechter hem parten speelde: "wij wisten dat Grigorian op deze manier te werk zou gaan. "

Het jonge super talent Beztati had aangegeven hongerig te zijn naar de titel van Grigorian, waar hij al eens voor in de ring stond tijdens GLORY 53 Lille tegen Sitthicha, al slaagde hij er in Dusseldorf niet in de titel te grijpen dan ligt deze in de toekomst zeker in het verschiet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws