Gevecht GLORY Kickboxing wereldkampioen afgelast Nieuws
Nieuws

Gevecht GLORY Kickboxing wereldkampioen afgelast

Gevecht GLORY Kickboxing wereldkampioen afgelast
Gevecht GLORY Kickboxing wereldkampioen afgelast

Het gevecht tussen GLORY Kickboxing wereldkampioen vedergewicht Petchpanomrung Kiatmookao en Tawanchai PKsaenchaimuaythaigym gaat niet door.

De wedstrijd tussen Petchpanomrung en Tawanchai was aangekondigd voor 21 maart 2020 en zou plaatsvinden in de provincie Buriram. Het betrof hier overigens een wedstrijd die niet door GLORY was georganiseerd.

"Het is bevestigd door de manager van PK Saenchai Muay Thai Gym en verschillende nieuwsbronnen dat Tawanchai PKsaenchaimuaythaigym GLORY lvedergewicht wereldkampioen Petchpanomrung Kiatmoo9 zal treffen," luidde de aankondiging afgelopen week door Muaythairesults op Instagram.

Contract regels

Dinsdag kondigde Muaythairesults aan dat het gevecht niet doorgaat; " Tawanchai PKsaenchaimuaythaigym vs Petchpanomrung Kiatmoo9 zal niet langer plaatsvinden. Dit komt door het feit dat Petchpanomrung nog steeds onder contract staat bij GLORY en niet buiten de organisatie mag vechten."

Gevecht GLORY Kickboxing wereldkampioen afgelast

Het komt vaker voor dat kickboksers in hun contract uitgesloten te zijn om buiten een organisatie te vechten. Dit is te vergelijken met een prof voetballer die ook niet zomaar bij een concurrerende club het veld op mag. Of het om een publiciteitsstunt gaat en men de naam van de GLORY kampioen wilde gebruiken is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws