Ex-GLORY Kampioen Marat Grigorian maakt 4 december zijn debuut bij ONE Championship – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Ex-GLORY Kampioen Marat Grigorian maakt 4 december zijn debuut bij ONE Championship

Ex-GLORY Kampioen Marat Grigorian maakt 4 december zijn debuut bij ONE Championship

Marat Grigorian de voormalige GLORY Kickboxing lichtgewicht kampioen. Staat voor zijn eerste gevecht bij ONE Championship. Hij zal de Russische vechter Ivan Kondratev tegenover zich zien.

Marat Grigorian vocht zijn laatste partij voor GLORY tijdens Glory 73: Shenzhen tegen Elvis Gashi in december 2019. Eerder dit jaar tekende de topvechter van Hemmers Gym uit Breda. Bij de Aziatische vechtsport organisatie ONE Championship.

Tijdens het ONE: Big Bang event in Singapore zal Grigorian tegenover Ivan Kondratev in de ring staan. De Rus is een voormalig kampioen die onder andere bij Tatneft vocht. De organisatie waar kickboksers veelal op knock-out geacht worden te winnen.

Nederlandse kickboksers

Het gevecht tussen Grigorian en Kondratev is nog niet officieel aan gekondigd door ONE. Maar kwam via social media naar buiten. Grigorian zal zich in goed gezelschap bevinden want ex GLORY kampioen Nieky Holzken, Murat Aygun en Tayfun Ozcan zullen ook op het ONE: Big Bang event vechten.

Verwacht wordt dat ONE Championship aankomende week met de officiele aankondiging zal komen.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page