BREAKING: Nederlanders Ennahachi en Eersel verdedigen wereldtitels Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

BREAKING: Nederlanders Ennahachi en Eersel verdedigen wereldtitels

BREAKING: Nederlanders Ennahachi en Eersel verdedigen wereldtitels

Illias Ennahachi en Regian Eersel stappen de ONE Championship ring weer in. De Nederlandse topkickboksers verdedigen ieder hun eigen wereldtitels in Singapore.

Voor Ennahachi wordt het de derde keer dat hij zijn titel vlieggewicht titel verdedigd. Dit keer tegen Superlek Kiatmoo9. Eersel treft Islam Murtazaev in de strijd om de lichtgewicht titel.

Later uitgezonden

Voor de fans kan het een beetje verwarrend zijn. Ennahachi vecht 26 februari tijdens het ONE Championship: Fists of Fury evenement. Eersel zal te zien zijn tijdens Fists of Fury 3, welke op 19 maart uitgezonden wordt.

De wedstrijd van Eersel is een zogenaamde tape-delay. Wat inhoudt dat deze ook op 26 februari plaatsvindt maar pas de 19e maart uitgezonden wordt. ONE Championship doe dit vaker in verband de coronapandemie. Om zo te voorkomen dat gevechten niet doorgaan.

Overigens zullen beide partijen van zowel Ennahachi als Eersel gratis te zien zijn via de App van ONE. Maar ook via het YouTube kanaal van de organisatie.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/bukken-fotograaf-bijna-knock-out-tijdens-rico-vs-hesdy-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws