KICKBOKS GALA IMPACT 6 KOMT MET 2 VIERMANS K1 TOERNOOIEN! Nieuws
Nieuws

KICKBOKS GALA IMPACT 6 KOMT MET 2 VIERMANS K1 TOERNOOIEN!

KICKBOKS GALA IMPACT 6 KOMT MET 2 VIERMANS K1 TOERNOOIEN!

NIEUWS OVER IMPACT 6, 25 NOVEMBER HANENHOF SITTARD-GELEEN, 2 VIERMANS K1 TOERNOOIEN!!!!!

Steeds meer worden regionale vechtsport gala's druk bezocht, zo ook het IMPACT gala in Limburg. "Zondag 25 November organiseer ik voor de 6e keer IMPACT, het K1 kickboks & MMA event in de Westelijke mijnstreek. "Het is nog wat vroeg maar ik kan nu al bekend maken dat er die dag buiten vele andere partijen ook 2 K1 B-klasse 4 Mans toernooien zullen plaatsvinden, 1 in de gewichtklasse -72,5 kilo en 1 in de gewichtklasse -85 kilo." Zo zegt Roger Alken organisator van IMPACT. Het Gala wat zijn sporen dik verdiend heeft was vorig jaar wederom een succes.

KICKBOKS GALA IMPACT 6 KOMT MET 2 VIERMANS K1 TOERNOOIEN!

Ook een aantrekkelijk geld prijs te winnen

"De deelnemers mogen niet meer dan 5 B klasse partijen hebben gevochten en zullen naast een geldprijs ook vechten voor de IMPACT belt. Voor de mensen die niet precies weten wat ik met een 4 Mans toernooi bedoel, het betekend dat de betreffende deelnemer aan het 4 Mans toernooi die dag twee partijen moet winnen om de Belt te winnen, dit is natuurlijk zeer zwaar gezien het niveau van de deelnemers,," aldus Alken.

Landelijke toestroom naar het IMPACT gala

Het IMPACT Gala wordt altijd druk bezocht en herbergt een aantal topvechters die vanuit geheel Nederland en ook België komen om te vechten op dit gala. Het is zeker de moeite waard om dit gala te gaan bezoeken, en voor vechters om aan deel te nemen. De afgelopen jaren is het event ontzettend gegroeid in professionaliteit en kwaliteit. Houdt de site in de gaten voor meer nieuws dit jaar over IMPACT 6.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws