Khabib Nurmagomedov in Rusland om bokswedstrijd tegen Mayweather te plannen Nieuws
Nieuws

Khabib Nurmagomedov in Rusland om bokswedstrijd tegen Mayweather te plannen

Khabib Nurmagomedov in Rusland om bokswedstrijd tegen Mayweather te plannen

Afgezien van het feit dat Khabib op dit moment onder contract staat bij de UFC en er toestemming zal moeten worden gegeven voor een mega-gevecht met Mayweather, zoals men eerder deed met Conor McGregor, zal een grote factor de locatie zijn.

Mayweather heeft een voorkeur om zijn gevechten te laten plaatsvinden in Las Vegas en hij houdt vast aan dit standpunt, naast het feit dat hij de nummer één is en kan bepalen.

Officials

Khabib deed vandaag via sociale media een aankondiging dat hij de wedstrijd wil laten plaatsvinden in Rusland. In een post op zijn Instagram zegt hij dat hij de generaal van de Boxing Federation of Russia heeft gesproken en dat men wil dat de strijd in Moskou wordt gehouden in de Luzhniki Arena.

Hij meldt verder te kunnen garanderen dat hij 100.000 stoelen zal verkopen en alle PPV-records zal breken.

Grappig

Je zou aannemen dat Floyd Mayweather achteroverleunt en lacht na het lezen van de post van Khabib. Floyd woont in Las Vegas en het is zijn thuisbasis. Waarom zou hij in godsnaam ermee instemmen om in Rusland te gaan vechten om zichzelf in vijandig gebied te begeven?

Floyd Mayweather is een van de beste boksers ter wereld met 50 overwinningen en 0 verliezen. Hij zegevierde tegen grote namen als McGregor en Canelo Alvarez. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Mayweather zal instemmen met het vechten buiten Las Vegas.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Сегодня состоялась встреча с генеральным секретарём Федерации бокса России @umar_kremlev Обсудили бой с Мэйвезером. Хотим, чтобы бой прошёл в Москве на легендарной арене Лужники.Уверены,что соберём 100 тыс зрителей,а также установим мировой рекорд по продаже платных трансляций. А,самое важное,в углу будет мой Отец, в Москву виза ведь не нужна. А так вопрос к моим болельщикам: вы в меня верите? Или тоже считаете, что он меня вырубит по боксу?? #толькоВперёд #победатолькоотВсевышнего

Een bericht gedeeld door Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws