K-1 legende Stefan Leko vecht voor WCFA wereldtitel in Steenwijk - Vechtsport Info
Home / Nieuws / K-1 legende Stefan Leko vecht voor WCFA wereldtitel in Steenwijk

K-1 legende Stefan Leko vecht voor WCFA wereldtitel in Steenwijk

Niemand minder dan K-1 kickbokslegende Stefan Leko, zal op zaterdag 22 februari in actie komen.

Koos Wessels Boer zal zijn zwaargewicht wereldtitel verdedigen tegen Leko, die bekend is uit de hoogtijdagen van de K-1 in Japan. Het gevecht vindt plaats tijdens het jaarlijks terugkerende Vechtsportgala ‘The Battle Under the Tower’ in Rabotheater de Meenthe, Steenwijk.

Grote naam

Het event wordt voor de 10 keer georganiseerd en heeft elk jaar bekende vechters op het programma staan. Leko is de huidige WKA Super-Heavyweight wereldkampioen in kickboksen en voormalig Muay Thai wereld zwaargewicht kampioen en Kickboxing wereld super-zwaargewicht kampioen, WMTA, WKN, IKBO, IKBF en WKA wereldkampioen.

Ook is Leko K-1 European Grand Prix 1998 kampioen, 1999 K-1 Dreamkampioen en twee keer K-1 World Grand Prix Las Vegas toernooi kampioen. Voor de echte kickboks fans beloofd het een spannend treffen te worden tussen Leko en Koos Wessels Boer.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page