K-1 Krush: ‘Jordan Pikeur verslaat Hiromi Wajima en behoudt wereldtitel’ Nieuws
Nieuws

K-1 Krush: ‘Jordan Pikeur verslaat Hiromi Wajima en behoudt wereldtitel’

K-1 Krush: ‘Jordan Pikeur verslaat Hiromi Wajima en behoudt wereldtitel’
K-1 Krush: ‘Jordan Pikeur verslaat Hiromi Wajima en behoudt wereldtitel’

Het was een mooi vechtweekend voor de vechtsport fans in Nederland, GLORY, Enfusion en Bellator. Maar in het verre Japan vocht nog een Nederlandse kampioen, Jordan Pikeur.

Pikeur afkomstig van Mike’s Gym uit Oostzaan was naar Japan afgereisd met zijn trainer-coach Joeri Mes om zijn Krush K-1 titel te verdedigen en met succes. Hij versloeg daar eerder vandaag de Japanner Hiromi Wajima.

Nakijken

Er werd hard gevochten in Japan maar Washima slaagde er niet in om Pikeur van zijn stuk te brengen. Met een paar gerichte combinaties liet Pikeur zien dat hij niet voor niet kampioen is. Washima had het nakijken in een volle arena met thuispubliek.

Een andere overwinning voor het kamp van Mike’s gym kwam gisteren tijdens GLORY 59 waar Murthel Groenhart zijn tegenstander Mohammed Jaraya een aardig lesje kickboksen gaf. Jaraya die overigens zich ook niet gewonnen wilde even bood flink tegenstand maar het mocht helaas niet baten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws