Judoka Kim Polling zegt af voor Grand Slam Tokio ivm blessure Nieuws
Nieuws

Judoka Kim Polling zegt af voor Grand Slam Tokio ivm blessure

Judoka Kim Polling zegt af voor Grand Slam Tokio ivm blessure

Geblesseerde judoka Kim Polling valt uit voor Grand Slam Tokio

Judoka Kim Polling zal niet uitkomen op de Grand Slam in Tokio van volgende week, zij ziet deze aan zich voorbij gaan. Zij heeft bij de Grand Prix in Den Haag van afgelopen weekeinde een flinke blessure opgelopen aan haar voet.

Judoka Kim Polling zegt af voor Grand Slam Tokio ivm blessure

De favoriet op de Grand Prix

Tijdens haar eerste internationale toptoernooi in Nederland sinds 201 (de Grand Prix,)1, was Polling de beste judoka in de klasse tot 70KG. Zij wist Sanne van Dijke op overtuigende wijze te verslaan deze was overigens de regerend wereldkampioen.

Strompelend van de mat afgelopen

Hoewel Polling haar goede vorm liet zien met haar partijen in Den Haag, raakte zij geblesseerd en kwam zij na het gevecht met Van Dijke strompelend van de mat afgelopen, indicerend dat zij flink gekwetst was geraakt tijdens de partij.

Herstel tijd onbekend

Polling weet niet precies hoelang het herstel zal gaan duren. De Groningse die in Turijn (Italië) woont heeft echter hoop dat ze ergens december weer fit is, zodat ze op tijd hersteld is voor de World Judo Masters.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws