HAAT: Journalist beledigd Badr Hari en kickboks fans Nieuws
Nieuws

HAAT: Journalist beledigd Badr Hari en kickboks fans

HAAT: Journalist beledigd Badr Hari en kickboks fans
HAAT: Journalist beledigd Badr Hari en kickboks fans

Verbazing en afschuw onder kickboks fans na een column in de Krant de Limburger geschreven door journalist Marco van Kampen.

Van Kampen nam het op zich om een beeld te schetsen van het GLORY Kickboxing event afgelopen zaterdag in het Gelredome te Arnhem. De journalist van de De Limburger die zichzelf omschrift op zijn twitter account als vlegel, columnist, plaatjesdraaier, voetballer, voorzitter Inter'80, popquizzer, bon vivant, heeft kennelijk niets met kickboksen, haar fans en haat Badr Hari.

In de column steekt Van Kampen dan ook zijn mening niet onder stoelen of banken. De kickboks fans worden omschreven als een wonderlijk mix van bezorgde burgers, tokkies en polderpenoze. Het Gelredome was volgens Van Kampen "het bruisend centrum van asociaal Nederland."

Haat prediker

Waar de Journalist dit vandaan haalt vragen velen zich af en waarom hij de kickboks sport, waar zo hard aan gewerkt is om positief te positioneren naar beneden wil halen is dan ook een raadsel. Badr wordt ook niet gespaard in de beledigingen lawine van de journalist, zo wordt hij omschreven als een dopingzondaar en beroeps mishandelaar.

Dat Van Kampen Badr haat wordt nog duidelijker als hij aangeeft dat hij de blessure die de kickbokser opliep hem wel degelijk gunt en noemt hem tuig van de richtel die mensen gehandicapt zou trappen. Het zal ongetwijfeld klachten regenen bij De Limburger en in de mail box van de journalist zelf. "De vraag blijft of een eindredacteur deze column vooraf gelezen heeft, want haat verspreiden siert een serieuze krant niet echt," zegt een fan.

HAAT: Journalist beledigd Badr Hari en kickboks fans
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws