Joshua vs Parker live kijken via Showtime TV Nieuws
Nieuws

Joshua vs Parker live kijken via Showtime TV

Joshua vs Parker live kijken via Showtime TV

Goed nieuws voor de Joshua en Parker boksfans, de partij is live te volgen via Showtime TV

SHOWTIME Sports presenteert de unificatie van de wereldkampioenschappen Heavyweight World tussen ongeslagen IBF en WBA Wereldkampioen Anthony Joshua MBE en ongeslagen WBO Wereldkampioen Joseph Parker op zaterdag 31 maart live op Showtime van het Principality Stadium in Cardiff, Wales. De Britse sensatie Joshua, die alle 20 van zijn professionele tegenstanders heeft uitgeschakeld, barstte op het wereldtoneel los met een dramatische knock-out op de lang regerende Heavyweight kingpin Wladimir Klitschko in de alom geprezen Fight of the Year 2017 in het Wembley Stadion in Londen.

Joshua vs Parker live kijken via Showtime TV

In twee gevechten vorig jaar trok Joshua 168.000 toeschouwers naar enorme stadionevenementen in het Verenigd Koninkrijk.

Nu staat hij voor een nieuwe uitdaging genaamd Parker, een inwoner van Nieuw-Zeeland met 24 overwinningen, geen verliezen en 18 knock-outs. Parker probeert de derde wereldtitelverdediging van zijn WBO-riem. Joshua vs. Parker is slechts de tweede Heavyweight Championship-unificatie in de geschiedenis tussen ongeslagen wereldtitelhouders. De enige jager die als overwinnaar uit een matchup van ongeslagen Heavyweight World-kampioenen tevoorschijn kwam, was Mike Tyson in 1987.

Zwaargewicht kampioenschappen zijn de hoekstenen van een opmerkelijk schema

Met de toevoeging van Joshua vs. Parker zal SHOWTIME alle vier de Heavyweight World-titels in dezelfde maand uitzenden als de ongeslagen Amerikaanse Deontay Wilder (39-0, 38 KOs) zijn WBC-titel zal verdedigen tegen de ongeslagen Luis Ortiz (28-0, 24 KOs) op zaterdag 3 maart vanuit Barclays Center in Brooklyn. De vier zwaar beoordeelde zwaargewichten - Wilder, Ortiz, Joshua en Parker - bieden een gecombineerd record van 111 overwinningen, nul verliezen en 100 knock-outs. Beide zwaargewicht kampioenschappen zijn de hoekstenen van een opmerkelijk schema van 2018 SHOWTIME CHAMPIONSHIP BOKSEN dat nu 16 ongeslagen vechters en 13 wereldtitels gevechten bevat in 11 selectiekampen door de eerste zes maanden van het jaar.

Anthony Joshua is een wereldwijde superster

"De Heavyweight-divisie bevindt zich midden in een renaissance en SHOWTIME levert alle cruciale uitzendingen aan onze abonnees," zei Stephen Espinoza, President, Sports and Event Programming, Showtime Networks Inc. "Anthony Joshua is een wereldwijde superster en we zijn trots om zijn zesde, en wellicht meest uitdagende, titelwedstrijd voor het Amerikaanse publiek te presenteren. Joshua vs. Parker wordt de 12e zwaargewicht wereldkampioenschapswedstrijd op Showtime, want Deontay Wilder won zijn titel in 2015, een onbetwist toonaangevend aanbod in de voortreffelijke divisie van boksen. "

Het evenement wordt gepromoot door Matchroom Boxing in samenwerking met Duco Events.

SHOWTIME CHAMPIONSHIP BOXING zal het evenement live uitzenden vanuit het Principality Stadium, waar organisatoren een uitverkoop van 80.000 toeschouwers verwachten. De gastheer van SHOWTIME CHAMPIONSHIP BOXING is Brian Custer. Mauro Ranallo noemt de actie vanaf de eerste rang samen met de International Boxing Hall of Fame-analist Al Bernstein en de voormalige wereldkampioen tweewieler Paul Malignaggi. Een 2018 Boxing Hall of Fame inductee, Jim Gray, doet dienst als verslaggever aan de ring. Wil je deze partij live gaan zien klik dan hier!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws