Joseph Parker richt zijn pijlen op Anthony Joshua na winst op Hughie Fury! Nieuws
Nieuws

Joseph Parker richt zijn pijlen op Anthony Joshua na winst op Hughie Fury!

Joseph Parker richt zijn pijlen op Anthony Joshua na winst op Hughie Fury!

De WBO zwaargewicht kampioen verdedigde zijn titel met succes tegen, Hughie Fury in de Manchester Arena afgelopen zaterdagavond.

Fury en zijn team beweerden dat het de verkeerde beslissing was, maar Parker was de waardige winnaar en wil nu een gevecht met Joshua in de zomer van volgend jaar. De Nieuw Zeelander zou voor het einde van het jaar kunnen vechten, en is ook bezig met een gevecht met de winnaar van Tony Bellew tegen David Haye, die opnieuw in december de ring ingaan, voordat hij WBA en IBF-kampioen Joshua tegenover zich zal hebben.

Ik ben klaar voor alles en iedereen, die graag wil vechten.

Parker zei dat hij tegen iedereen wil vechten die durft, "Maar ik ga even rustig ontspannen en chillen met de familie, ik ga pizza en een hamburger eten, ik verdien het". "Het behalen van een overwinning,is een goede manier om mij hier inEngeland op de kaar te zetten". Ik kijk nu al uit naar die grote gevechten, Joshua, Bellew, David Haye, en dan is er nog Dillian Whyte, die me uitdaagde, iedereen mag mij uitdagen"! "Ik voel dat elke kampioen hun zwakheden heeft, en ik voel dat ik het beste ben. Er is maar één manier om uit te vinden wie het beste is en dat is om samen te komen in de ring en het uit te vechten.

Ik zal iedereen Joshua's zwakke punten laten zien als ik tegen hem vecht

Fury's promotor Mick Hennessy beweerde dat hij een rechtszaak zal ondernemen, omdat hij niet eens is met de beslissing van de WBO over het resultaat van het gevecht afgelopen weekend. Maar een klacht is waarschijnlijk niet te verwachten, aangezien de meeste neutrale waarnemers het als een nauwe strijd zagen, en waar Parker als winnaar uit kwam.

De twee 118-110 kaarten waren te breed, met een rechter die het 114-114 had in gelijkspel, waardoor Hughie Fury de neef van Tyson niet het resultaat van zijn neef kon nabootsen door de tweede wereldwijd zwaargewicht kampioen van de familie te worden.

In beroep tegen de beslissing

Hennessy zei: "We gaan meteen in beroep, we zullen er tegen protesteren. We gaan onze advocaten er achter zetten. "Voor mij is het op het hoogste niveau in het boksen corruptie. Ik weet dat het een zware bewering is, maar ik vertel je nu, er zijn krachten aan het werk in het boksen die dubieus te noemen zijn".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws