Jonge talenten van Muay Thai Academy Durangym vechten voor de wereldtitel in Engeland Nieuws
Nieuws

Jonge talenten van Muay Thai Academy Durangym vechten voor de wereldtitel in Engeland

Jonge talenten van Muay Thai Academy Durangym vechten voor de wereldtitel in Engeland

Morgen begint het avontuur voor de jongen talenten van Muay Thai Academy Durangym in Engeland!

"Tolga Ebren, Abdul Malik Gadaborchev, nemen het zaterdag op tegen de Kampioenen van Engeland voor de titel in het Muaythai! Ze zijn er klaar voor.... ouders gaan mee om te supporten en ik ben erg trots op mijn pupillen", zo zegt Duran Ebren. De jongelingen vechten op het prestigieuze "The Awakening" Part 9 Invasion Games event.

Jonge talenten van Muay Thai Academy Durangym vechten voor de wereldtitel in Engeland

De allerbeste Junior-thaiboxers van over de hele wereld

"Ons evenement zal zoals altijd veel van de allerbeste Junior-thaiboxers van over de hele wereld bevatten. De beste Uk vechters neemt het op tegen de talenten uit andere landen. We proberen het evenement altijd zo speciaal te maken voor de junioren en deze keer hebben we nog een paar trucjes om de aandacht te vestigen op deze junior supersterren," zo zegt Aaron Jones organisator va het evenement.

Steeds vaker Nederlands talent naar het buitenland om te vechten

Er is een trend te herkennen dat veel Nederlands talent in het buitenland vecht, en vooral Muay Thai en kickboksen maakt een flinke groei mee op dit vlak. Natuurlijk zijn er ook grote karate en judo events in het buitenland. Echter staan de Muay Thai vechters ook al op jonge leeftijd bekend om hun kunde in de ring. Een mooie ontwikkeling voor de vechtsport in Nederland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws