Jay-Z’s Bodyguard knockout gemept door Bare Knuckle vechter, Bobby Gunn! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Jay-Z’s Bodyguard knockout gemept door Bare Knuckle vechter, Bobby Gunn!

Jay-Z’s Bodyguard knockout gemept door Bare Knuckle vechter, Bobby Gunn!

Wanneer straat vechten en vechtsport elkaar ontmoeten! Kan het wel eens mis gaan!

De bokswereld is meedogenloos in zijn concurrentie. En als je fan bent, ken je waarschijnlijk Bobby Gunn. 42 jaar oud, is hij een 7-maal cruiserweight kampioen met een record van 21-6-1 (1NC). In het bovenstaande filmpje vecht hij tegen een bodyguard van Jay-z, de man van Beyonce. Marot dat goed afloopt……?

Tot aan het einde van de ronde blijven staan

Een voorbeeld van een stoer gevecht dat hij moest doorlopen was zijn gevecht in 2006 met Shelby Gross. De pro boxing wedstrijd was speciaal, en niet alleen door de intensiteit van de strijd, maar voor veel meer. De Canadees nam het tegen Gross op, en liet zien of hij met een eerste ronde KO een makkelijke overwinning kon binnen halen, nadat hij hem niet een keer had geslagen, maar tweemaal. Bruto werd echter gered door een trage telling door de scheidsrechter en bleef tot aan het einde van de ronde staan.

Controversiële TKO-overwinning

Het draaide allemaal om de tweede ronde, waar Gross, Gunn sloeg, en gemeen raakte. En onwettig raakt het doek in het proces en Gunn’s trommelvlies beschadigd raakte. Hierna stond Gross nog twee keer op, en kreeg uiteindelijk een zeer controversiële TKO-overwinning.

Drugstest

Het was onnodig te zeggen dat dit een enorme controverse veroorzaakte, en Gross moest een drugstest ondergaan, waar hij positief bleek en het resultaat werd veranderd in een “nee” wedstrijd. In feite was het zo slecht, dat de video van het Gross vs Gunn gevecht nu als het perfecte voorbeeld van precies wat er mis kan gaan, als een scheidsrechter in een gevecht niet goed oplet.

Bekijk ook

UFC-ster Khabib serieus over voetbal carrière

Khabib Nurmagomedov is bereidt als prof voetballer het veld te betreden.

Pensioen: Bokskampioen Alexander Povetkin (41) stopt ermee

Vandaag kondigde de Rus aan zijn bokshandschoenen voor altijd aan de wilgen te hangen.

Cashen: Arm blessure levert UFC’er dik geld op

De UFC deelde vier bonussen uit na het UFC 263 evenement

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page