Jamal: 'Wat Rico zegt boeit niet, ik ging de fout in' (video) Nieuws
Nieuws

Jamal: 'Wat Rico zegt boeit niet, ik ging de fout in' (video)

Jamal: 'Wat Rico zegt boeit niet, ik ging de fout in' (video)

Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven strijden 23 oktober in het Gelredome om het goud. Verhoeven is de regerend Glory kampioen en laat zich niet al te positief uit over zijn rivaal. Zo zou Ben Saddik doping gebruiken en is deze onsportief.

De rivaliteit tussen Ben Saddik en Verhoeven is heftig te noemen, tot aan spugen in het gezicht aan toe. Toch zegt Ben Saddik wat Verhoeven allemaal over hem zegt dit niets uitmaakt. Zo verwijt Verhoeven de Belg zijn doping gebruik in het verleden en is hier niet over te spreken.

Laat maar praten

„Dat mag hij vinden. Dat doet mij echt niks”, zegt Ben Saddik vandaag in een interview met het AD. Over het spuug-incident waar Ben Saddik een fluim in het gezicht van Verhoeven spuugde zegt de Belg; „Dat was een fout van mij en een momentopname. Ik ben toen de fout in gegaan. "

Ben Saddik zegt overigens niet meer te zullen spugen; ,,Dat gaan de mensen niet meer zien.” De Belgische kickbokser belooft wel een spectaculair gevecht tegen Verhoeven, want daar komen de fans tenslotte voor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws