Home / Nieuws / Jamal Ben Saddik klaar voor Rico Verhoeven!

Jamal Ben Saddik klaar voor Rico Verhoeven!

9 december is de dag dat ik Rico zal vernietigen!

Zo luidt de boodschap die Jamal Ben Saddik op twitter plaatste in de aanloop naar zijn partij tegen Rico Verhoeven op 9 december aanstaande. Het is niet ongewoon dat vechters elkaar tegenwoordig via social media tussentijds uitdagen, voor de volgers en fans natuurlijk altijd leuk om te zien en te lezen.

Social media als uitlaatklep

Niet alleen vechters stellen zich zo open naar elkaar, maar ook volgers en fans kunnen interactief met hun favoriete vechter communiceren. Iets wat toch wel uniek te noemen is en vaak het dichtstbij wat een fan bij zijn idool kan zijn. Kijk bijvoorbeeld naar Connor McGregor die een fan zelfs beloonde met een geheel verzorgd arrangement naar de aankomende match tussen hem en Floyd Mayweather. En alleen omdat deze een zelfgemaakt lied over McGregor gepost had als comment op een tweet. Dit had jaren geleden niet mogelijk geweest.

De kansen van Jamal Ben Saddik

Maar even terug naar het gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik, er wordt zoals altijd flink gediscussieerd over een eventuele uitkomst van de partij. Daar waar Rico Verhoeven een flinke daling heeft gemaakt onder fans, zijn de zogenaamde uitdagende “underdogs” favoriet. Net als Antonio Silva die in China binnenkort tegen Verhoeven aantreedt in de ring. Volgens velen een vestzak broekzak verhaal voor Verhoeven, met andere woorden een “walk through the park”, maar andere geven Sila het voordeel van de twijfel. Ook deze heren zullen elkaar op twitter vast al gaan bestrijden!

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page