Jamal Ben Saddik klaar voor Rico Verhoeven! Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik klaar voor Rico Verhoeven!

Jamal Ben Saddik klaar voor Rico Verhoeven!

9 december is de dag dat ik Rico zal vernietigen!

Zo luidt de boodschap die Jamal Ben Saddik op twitter plaatste in de aanloop naar zijn partij tegen Rico Verhoeven op 9 december aanstaande. Het is niet ongewoon dat vechters elkaar tegenwoordig via social media tussentijds uitdagen, voor de volgers en fans natuurlijk altijd leuk om te zien en te lezen.

Social media als uitlaatklep

Niet alleen vechters stellen zich zo open naar elkaar, maar ook volgers en fans kunnen interactief met hun favoriete vechter communiceren. Iets wat toch wel uniek te noemen is en vaak het dichtstbij wat een fan bij zijn idool kan zijn. Kijk bijvoorbeeld naar Connor McGregor die een fan zelfs beloonde met een geheel verzorgd arrangement naar de aankomende match tussen hem en Floyd Mayweather. En alleen omdat deze een zelfgemaakt lied over McGregor gepost had als comment op een tweet. Dit had jaren geleden niet mogelijk geweest.

De kansen van Jamal Ben Saddik

Maar even terug naar het gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik, er wordt zoals altijd flink gediscussieerd over een eventuele uitkomst van de partij. Daar waar Rico Verhoeven een flinke daling heeft gemaakt onder fans, zijn de zogenaamde uitdagende "underdogs" favoriet. Net als Antonio Silva die in China binnenkort tegen Verhoeven aantreedt in de ring. Volgens velen een vestzak broekzak verhaal voor Verhoeven, met andere woorden een "walk through the park", maar andere geven Sila het voordeel van de twijfel. Ook deze heren zullen elkaar op twitter vast al gaan bestrijden!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws