Jamal Ben Saddik klaar voor Rico Verhoeven! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Jamal Ben Saddik klaar voor Rico Verhoeven!

Jamal Ben Saddik klaar voor Rico Verhoeven!

9 december is de dag dat ik Rico zal vernietigen!

Zo luidt de boodschap die Jamal Ben Saddik op twitter plaatste in de aanloop naar zijn partij tegen Rico Verhoeven op 9 december aanstaande. Het is niet ongewoon dat vechters elkaar tegenwoordig via social media tussentijds uitdagen, voor de volgers en fans natuurlijk altijd leuk om te zien en te lezen.

Social media als uitlaatklep

Niet alleen vechters stellen zich zo open naar elkaar, maar ook volgers en fans kunnen interactief met hun favoriete vechter communiceren. Iets wat toch wel uniek te noemen is en vaak het dichtstbij wat een fan bij zijn idool kan zijn. Kijk bijvoorbeeld naar Connor McGregor die een fan zelfs beloonde met een geheel verzorgd arrangement naar de aankomende match tussen hem en Floyd Mayweather. En alleen omdat deze een zelfgemaakt lied over McGregor gepost had als comment op een tweet. Dit had jaren geleden niet mogelijk geweest.

De kansen van Jamal Ben Saddik

Maar even terug naar het gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik, er wordt zoals altijd flink gediscussieerd over een eventuele uitkomst van de partij. Daar waar Rico Verhoeven een flinke daling heeft gemaakt onder fans, zijn de zogenaamde uitdagende “underdogs” favoriet. Net als Antonio Silva die in China binnenkort tegen Verhoeven aantreedt in de ring. Volgens velen een vestzak broekzak verhaal voor Verhoeven, met andere woorden een “walk through the park”, maar andere geven Sila het voordeel van de twijfel. Ook deze heren zullen elkaar op twitter vast al gaan bestrijden!

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page