Jamal Ben Saddik toch opgepakt bij politieactie in België Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik toch opgepakt bij politieactie in België

Jamal Ben Saddik toch opgepakt bij politieactie in België

Jamal Ben Saddik blijkt te zijn opgepakt tijdens een inval gisteren door de Belgische justitie. Het was onduidelijk of de topkickbokser was gearresteerd. Dat blijkt wel het geval te zijn.

De manager van Ben Saddik, Wim de Colvenaer bevestigde aan het AD dat de kickbokser vastzit. Wel benadrukt de Colvenaer dat het niet om drugs verdenkingen gaat maar de hand in de PHP telefoons. Deze werden gebruikt om versleutelde berichten te verzenden.

Geheim berichten

De Sky ECC-cryptofoons worden veelal door criminelen gebruikt om met elkaar te communiceren zonder dat de politie mee kan kijken. Echter werd de software gekraakt en kon de politie in diverse landen tot actie overgaan.

Ben Saddik. werd gesponsord door Sky ECC en was reseller van de telefoons. Daarom deed de politie ook een inval in zijn bedrijf. Ben Saddik zou afgelopen januari in gevecht gaan met GLORY kampioen Rico Verhoeven, maar moest afzeggen vanwege een blessure.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws