Jamal Ben Saddik krijgt boete wegens spugen naar Rico Verhoeven! Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik krijgt boete wegens spugen naar Rico Verhoeven!

Jamal Ben Saddik krijgt boete wegens spugen naar Rico Verhoeven!

GLORY besloot actie te ondernemen tegen Ben Saddik wegens wangedrag tijdens persconferentie met Verhoeven.

De langverwachte rematch tussen Rico Verhoeven en zijn uitdager Jamal Ben Saddik werd tijdens de persconferentie versierd met een zwart randje. Tijdens de staredown liepen de gemoederen hoog op tussen beide vechters, zo zelfs da Ben Saddik het nodig vond Verhoeven in het gezicht te spugen. Hierdoor ontstond bijna een vechtpartij tussen de twee, gelukkig kon deze uit elkaar worden gehouden door Cor Hemmers van Glory.

Jamal Ben Saddik krijgt boete wegens spugen naar Rico Verhoeven!

Rico Verhoeven bleef kalm.

Zoals het een prof vechtsporter betaamd bleef Verhoeven kalm en postte op Instagram dat Ben Saddik onder de druk was "bezweken". GLORY besloot echter actie te ondernemen tegen Ben Saddik, met GLORY's vice-voorzitter Scott Rudmann die via Twitter aankondigde dat Jamal Ben Saddik beboet is wegens onsportief gedrag tijdens het persevenement.

Ben Saddik al eerder aangepakt door Glory

Dit markeert de tweede reprimande van Ben Saddik, de eerste kwam toen hij Hesdy Gerges na-schopte in 2014 terwijl deze op het canvas lag, wat leidde tot zijn schorsing voor meer dan een jaar door Glory. Dit wil niet zeggen dat Ben Saddik niet sympathiek is. Als het tijd is om te vechten lijkt hij verstrikt te raken. Zijn overwinning op Verhoeven was in 2011 via TKO en het is onnodig om te zeggen dat ze nu heel verschillende vechters zijn, wanneer ze elkaar ontmoeten op 9 december.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws