Jake Paul vs Silva in gevaar! Bokscommissie in spoedvergadering Nieuws
Nieuws

Jake Paul vs Silva in gevaar! Bokscommissie in spoedvergadering

Jake Paul vs Silva in gevaar! Bokscommissie in spoedvergadering

Jake Paul vs Anderson Silva lijkt aan een zijde draadje te hangen. De Bokscommissie van Arizona roept spoedvergadering bijeen, waarbij het lot van Anderson Silva op het spel staat.

Voormalig UFC-kampioen middengewicht Anderson Silva vertelde eerder deze week aan de vechtsport media dat hij twee keer knock-out ging tijdens het sparren voor zijn bokswedstrijd met Jake Paul. Maar hij trok die verklaring later in nadat hij in heet water was beland bij de bokscommissie van Arizona.

Helaas voor "The Spider" deed zijn poging om de "overdreven" opmerkingen te bagatelliseren weinig om toezichthouders op afstand te houden. De commissie riep vandaag op tot een spoedvergadering, slechts twee dagen voordat Silva naar verwachting de handschoenen zal aantrekken tegen de beroemde bokssensatie Jake Paul. De commissie zal beslissen of Silva wel mag boksen.

Zwaar problemen

"Ik heb controle over wat ik doe tijdens mijn training, maar ik maak me geen zorgen over de dingen die ik niet kan", zei Silva woensdag tijdens zijn open training. “Ik blijf gefocust met een positieve instelling. Ik probeer dit voor mezelf te blijven doen. Ik doe het omdat ik het leuk vind. Ik doe dit voor mezelf, voor mijn fans en voor mijn team met alle respect van de wereld voor de boksgemeenschap.” (lees verder onder foto).

Paul, 25, had een soortgelijk probleem voorafgaand aan zijn gevecht tegen Ben Askren begin 2021 nadat hij beweerde dat hij al aan CTE leed. Paul kreeg uiteindelijk toestemming om de ring in te gaan. Maar Silva is 47 met een geschiedenis van knock-out verliezen onder de UFC-vlag. Dus verwacht dat de commissie vanavond de geschiktheid van Silva veel nader zal bekijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws