Horror einde omstreden bokswedstrijd: 'Doen we het nog een keer?' Nieuws
Nieuws

Horror einde omstreden bokswedstrijd: 'Doen we het nog een keer?'

Horror einde omstreden bokswedstrijd: 'Doen we het nog een keer?'

Bokser Michel Soro leed een horror blessure in zijn boksclash met Israil Madrimov afgelopen week. Wat er voor zorgde dat hun rematch in controverse eindigde. Hun eerste gevecht was ook al omstreden door de uitkomst.

Boksers Soro en Madrimov zagen hun rematch OPNIEUW in controverse eindigen na een botsing van beider hoofden. De superweltergewichten werden bevolen om samen een tweede gevecht aan te gaan nadat Madrimov aanvankelijk in december had gewonnen door een dokter stop.

Maar Soro voerde aan dat de bel al had geklonken, wat volgens hem betekent dat Madrimov niet had mogen winnen. Het blijkt dat hun vervolg in de O2 Arena (Londen) op een nog onbevredigender manier eindigde. Zodra de twee uitkwamen voor ronde drie, botsten hun hoofden bijna onmiddellijk tegen elkaar.

Nog een keer

Soro kwam er slechter van af en bleef achter met een afschuwelijke snee boven zijn linkeroog en lekte letterlijk bloed op het canvas. De ringarts had geen andere keuze dan de scheidsrechter te adviseren het gevecht te stoppen. Hierdoor werd de clash als een 'no contest' uitgeroepen. Wellicht dat er nog een derde gevecht komt tussen Soro en Madrimov.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws