Hesdy Gerges verloot tickets voor Glory45 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Hesdy Gerges verloot tickets voor Glory45

Hesdy Gerges verloot tickets voor Glory45

Win tickets voor Glory45 via de nieuwe winkel van Hesdy Gerges!

Win tickets voor Glory45 via de nieuwe winkel van Hesdy Gerges!
Foto: Hesdy Gerges Facebook

Op 29 juli j.l. opende Hesdy Gerges zijn winkel Healthy For Less in Amsterdam aan de Zeedijk 92. In zijn zaak kan men gezonde voeding en supplementen kopen die je onder andere helpt bij het sporten. Hesdy vecht op 30 september aanstaande op Glory45 wat in Amsterdam gehouden wordt, hij zal daar tegen de Kroaat Mladen Brestovac in de ring staan.

Hesdy Gerges win actie

Om de opening van zijn zaak te vieren en een trouwe fan te belonen geeft Hesdy jou nu de kans om twee tickets te winnen voor Glory45. Hoe gaat dit in z’n werk? Op Facebook luidde Hesdy zijn win actie in met onderstaande tekst:

“Ok mensen zoals jullie weten allemaal dat ik vecht op Glory45 in mijn geboortestad Amsterdam 30 september! Je kunt 2 toegangskaarten voor dit evenement winnen en een officieel shirt van HesdyGerges FighterHeart! Hoe? Ga naar mijn winkel Healthy For Less op de Zeedijk 92 in het centrum van Amsterdam”.

“Koop 1 van onze healthy producten, neem een foto van jezelf met dit product, plaats de foto op Facebook of Instagram en schrijf iets over mij en de winkel met een #tag van @hesdygerges en @healthyforlessamsterdam! 1 september zal ik de winaar bekend maken en kan je de prijs ophalen en ik zal je een verse smoothie maken”!

Doe mee en win

Wij vinden de win actie van Hesdy een leuk initiatief en raden je aan mee te doen! Zoals je ziet is het heel simpel om de kaarten voor Glory45 in de wacht te slepen, en een mooi shirt te verkrijgen. En wat is er leuker dat Hesdy zelf de prijs uitreikt en je een smoothie maakt, dus hup pak de fiets, auto of trein en toog je naar Healthy For Less in Amsterdam!

Win tickets voor Glory45 via de nieuwe winkel van Hesdy Gerges!
Foto: Hesdy Gerges Facebook

Bekijk ook

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

In de aflevering van AEW Dynamite van vorige week nam Jake Hager het op tegen Wardlow in een MMA regels kooigevecht

Gemiste kans! ‘McGregor had MMA-vechters kunnen helpen’

McGregor heeft ervoor gekozen om dat niet te doen

Topvechter blij met GROTE BEK Jake Paul: ‘Daar hebben wij wat aan’

Randy Couture, voormalig topvechter zegt dat hij blij verrast is dat Jake Paul de aanval ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page