Hesdy Gerges bereidt zich in Kroatië voor op Glory45 Amsterdam! Nieuws
Nieuws

Hesdy Gerges bereidt zich in Kroatië voor op Glory45 Amsterdam!

Hesdy Gerges bereidt zich in Kroatië voor op Glory45 Amsterdam!

Hesdy Gerges bereidt zich in Split (Kroatië) voor op Glory45, dit is mijn tweede thuis!

Foto: Paun Paunović/HANZA MEDIA
Foto: Paun Paunović/HANZA MEDIA

In een interview met Slobodnadalmacija.hr gaf Gerges aan, dat hij Split als zijn tweede huis beschouwd! Gerges doet een deel van de voorbereiding voor zijn gevecht op Glory 45 in Split, hij zal tegen "The Scorpion Sting" Mladen Brestovac, een de beste Kroatische kickboksers, negende van de beste zwaargewichten in de wereld en FFC zwaargewicht kampioenschap staan op Glory45, dat zal worden gehouden 30 september in Amsterdam.

Geen onbekende in Split

"Mile bracht me zeven jaar geleden naar Split om seminars te houden en we zijn vrienden", zegt Gerges. Hij is een zeer goede coach en dit is een geweldige plek om voor te bereiden. Bovendien is het mooi en comfortabel, en het eten en de tijd zijn beter dan in Amsterdam. Ik hou ervan hoe de sportief de mensen hier zijn. "Ik ben hier al vaak geweest, en met mijn familie breng ik de zomer hier door", zegt Gerges.

Eigen zaak in Amsterdam

Het verhaal van hoe hij in Amsterdam zijn twee cateringfaciliteiten heeft, en dit niet bevordelijk is voor zijn voorbereiding is als volgt. Een van mijn zaken biedt lunches en broodjes, en in een andere gezonde drankjes. Ik heb er geen rust, want na de training ga ik naar het werk en kan ik niet alleen op sporten concentreren zoals ik kan in Split, waar ik train en slaap, en weer train, wat heel goed is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws