Home / Nieuws / Hesdy Gerges bereidt zich in Kroatië voor op Glory45 Amsterdam!

Hesdy Gerges bereidt zich in Kroatië voor op Glory45 Amsterdam!

Hesdy Gerges bereidt zich in Split (Kroatië) voor op Glory45, dit is mijn tweede thuis!

Hesdy Gerges bereidt zich in Kroatië voor op Glory45 Amsterdam!
Foto: Paun Paunović/HANZA MEDIA

In een interview met Slobodnadalmacija.hr gaf Gerges aan, dat hij Split als zijn tweede huis beschouwd! Gerges doet een deel van de voorbereiding voor zijn gevecht op Glory 45 in Split, hij zal tegen “The Scorpion Sting” Mladen Brestovac, een de beste Kroatische kickboksers, negende van de beste zwaargewichten in de wereld en FFC zwaargewicht kampioenschap staan op Glory45, dat zal worden gehouden 30 september in Amsterdam.

Geen onbekende in Split

“Mile bracht me zeven jaar geleden naar Split om seminars te houden en we zijn vrienden”, zegt Gerges. Hij is een zeer goede coach en dit is een geweldige plek om voor te bereiden. Bovendien is het mooi en comfortabel, en het eten en de tijd zijn beter dan in Amsterdam. Ik hou ervan hoe de sportief de mensen hier zijn. “Ik ben hier al vaak geweest, en met mijn familie breng ik de zomer hier door”, zegt Gerges.

Eigen zaak in Amsterdam

Het verhaal van hoe hij in Amsterdam zijn twee cateringfaciliteiten heeft, en dit niet bevordelijk is voor zijn voorbereiding is als volgt. Een van mijn zaken biedt lunches en broodjes, en in een andere gezonde drankjes. Ik heb er geen rust, want na de training ga ik naar het werk en kan ik niet alleen op sporten concentreren zoals ik kan in Split, waar ik train en slaap, en weer train, wat heel goed is.

 

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page