Hasbulla vs Adbu Rozik gevecht is AAN! UFC verwerft rechten? Nieuws
Nieuws

Hasbulla vs Adbu Rozik gevecht is AAN! UFC verwerft rechten?

Hasbulla vs Adbu Rozik gevecht is AAN! UFC verwerft rechten?

Hasbulla en Abdu Rozik gaan het tegen elkaar opnemen, de UFC zou volgens berichten de rechten voor het gevecht hebben gekocht. De twee supersterren praten op sociale media al maanden over een mogelijk gevecht.

De twee mini kemphanen kwamen met elkaar in botsing na afloop van het co-main event tussen Petr Yan en Cory Sandhagen, waarbij Hasbulla een trap naar zijn rivaal uitdeelde. De Britse krant 'The Mirror' meld dat het gevecht zou staan doordat UFC-baas Dana White de rechten zou hebben gekocht.

Ja het is aan

Ook promotor Ashab Tamaev heeft bevestigd dat hij het gevecht heeft verkocht aan de UFC in een post op sociale media. ,,Husbik is niet erg blij dat ik het gevecht heb verkocht", schrijft Tamaev Ik zal het vertellen zoals het is. Ja, ik heb het gevecht verkocht. En ben daar heel blij mee.”

White heeft eerder toegegeven dat er een kans was dat het gevecht zou kunnen plaatsvinden. White had echter eerder gesuggereerd dat Hasbulla's vader elke poging voor zijn zoon om ooit in de ring te komen om te vechten zou blokkeren.

Toch niet vechten

Hij voegde eraan toe: ,,Van wat ik hoor, is zijn vader super beschermend tegen hem. Als dat het geval is, wil je niet dat je kind vecht." Hasbulla en Abdu Rozik lijden aan een vorm van dwerggroei en hun gerapporteerde gevecht kreeg kritiek van de Russische Dwarf Athletic Commission.

,,Het is niet eens een show gevecht, ze krijgen veel geld en het is een show om mensen aan het lachen te maken", aldus een woordvoerder. ,,Er is hier niets ernstigs aan, dit is geen sport. Dit is onethisch, verkeerd, vanuit mijn oogpunt. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws