Hamicha Mootje vecht voor het Marokaanse volk Nieuws
Nieuws

Hamicha Mootje vecht voor het Marokaanse volk

Hamicha Mootje vecht voor het Marokaanse volk

Thongchai de tegenstander van Hamicha Mootje bleek te zwaar tijdens de weging.

Hamicha Mootje vecht voor het Marokaanse volk

Tijdens de weging voor Fight League 7 (GRAND PRIX KING MOHAMMED VI) in Marokko bleek de tegenstander van Hamicha Mootje (van El Otmani Gym) te zwaar te zijn, Thongchai weegt 78 kilo en wil niet meer afvallen! Dit zou in feite afgelasting van de partij hebben kunnen betekenen, echter besloot Hamicha Mootje toch te gaan vechten ook als is zijn tegenstander te zwaar het titel gevecht was namelijk geplant op 77 kilo.

Thongchai woog 78.6 kilo kreeg een uur om af te vallen na dat uur was het nog niet genoeg en kwam hij op een gewicht van 78kg uit.

Hamicha Mootje vecht voor het Marokaanse volk

Dat hij het gevecht toch aangaat doet Hamicha Mootje voor het Marokaanse volk, hij wil gewoon voor de titel vechten, we zijn gekomen voor het Marokkaanse volk zegt hij. die verdienen dit gevecht, dus hebben wij als team (El Otmani Gym) dit besloten. In feite had de titel automatisch naar Hamicha Mootje gegaan, maar hij vecht er liever voor, want een titel zonder er voor te hebben gevochten zegt niets geeft hij aan. Als team beslissen wij alles samen dus ook om toch te gaan vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws