HAAT! Sterkste man wil straatgevecht na nederlaag in de boksring
Home / Nieuws / HAAT! Sterkste man wil straatgevecht na nederlaag in de boksring

HAAT! Sterkste man wil straatgevecht na nederlaag in de boksring

HAAT! Sterkste man Eddie Hall wil straatgevecht na nederlaag in de boksring

Eddie Hall gelooft dat hij Hafthor Bjornsson zal kunnen verslaan in een straatgevecht, ondanks zijn verlies in de boosring eerder dit jaar. Hall werd overklast tijdens zijn gevecht met Thor in maart toen de twee voormalige ’s werelds sterkste mannen elkaar in de ring ontmoetten.

De haat naar elkaar vloeide voort uit hun dagen als sterkste mannen met beschuldigingen van bedrog en het was een vurige gevecht. Er waren verhitte momenten tijdens de persconferentie, terwijl ze bijna op elkaar af gingen toen ze elkaar kruisten in een sportschool (lees verder onder video).

“In alle eerlijkheid, je kon in de aanloop ernaartoe zien dat ik gewoon overal tegen Thor wilde vechten. Ik wilde hem op straat hebben, want daar weet ik 100 procent dat ik hem kan hebben, maar uiteindelijk vochten we in de ring en hij kreeg de overhand van mij en dat was dat”, claimt Hall.

Dan maar op straat

Over de mogelijke rematch vervolgde hij: “Thor legde een verklaring af waarin hij zei dat hij nog twee of drie jaar niet wilde vechten. En ik dacht dat de rematch binnen drie tot zes maanden zou plaatsvinden of helemaal niet zal gebeuren.”

Nu een rematch niet zal gebeuren wil Hall alsnog het geven naar de straat brengen. “Ik geloof oprecht dat ik Thor met één arm kan verslaan, dat geloof ik echt”, zegt Hall. “Dus laten wet op straat doen, want ik wil bewijzen dat ik de beste ben.” Of Thor op de uitdagingn in zal gaan is niet bekend. Deze heeft nog niet gereageerd op Hall’s beweringen.

Bekijk ook

Oeps! Fury rivaal Usyk duikt op bij wedstrijd tegen Chisora

Oeps! Fury rivaal Usyk duikt op bij wedstrijd tegen Chisora

Fury dreigde de Oekraïner als deze zou opduiken plat op zijn muil te slaan.

Illegaal Knietje kost MMA-vechter de kop | video

Illegaal Knietje kost MMA-vechter de kop | video

Het gevecht welke afgelopen nacht plaatsvond

Fit Boys slaan elkaar gek in de Gym! 'Doe nou niet'

Fit Boys slaan elkaar gek in de Gym! ‘Doe nou niet’ (video)

De omstanders konden de gratis UFC wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page