HAAT! Sterkste man wil straatgevecht na nederlaag in de boksring Nieuws
Nieuws

HAAT! Sterkste man wil straatgevecht na nederlaag in de boksring

HAAT! Sterkste man wil straatgevecht na nederlaag in de boksring

Eddie Hall gelooft dat hij Hafthor Bjornsson zal kunnen verslaan in een straatgevecht, ondanks zijn verlies in de boosring eerder dit jaar. Hall werd overklast tijdens zijn gevecht met Thor in maart toen de twee voormalige 's werelds sterkste mannen elkaar in de ring ontmoetten.

De haat naar elkaar vloeide voort uit hun dagen als sterkste mannen met beschuldigingen van bedrog en het was een vurige gevecht. Er waren verhitte momenten tijdens de persconferentie, terwijl ze bijna op elkaar af gingen toen ze elkaar kruisten in een sportschool (lees verder onder video).

“In alle eerlijkheid, je kon in de aanloop ernaartoe zien dat ik gewoon overal tegen Thor wilde vechten. Ik wilde hem op straat hebben, want daar weet ik 100 procent dat ik hem kan hebben, maar uiteindelijk vochten we in de ring en hij kreeg de overhand van mij en dat was dat", claimt Hall.

Dan maar op straat

Over de mogelijke rematch vervolgde hij: “Thor legde een verklaring af waarin hij zei dat hij nog twee of drie jaar niet wilde vechten. En ik dacht dat de rematch binnen drie tot zes maanden zou plaatsvinden of helemaal niet zal gebeuren."

Nu een rematch niet zal gebeuren wil Hall alsnog het geven naar de straat brengen. "Ik geloof oprecht dat ik Thor met één arm kan verslaan, dat geloof ik echt", zegt Hall. "Dus laten wet op straat doen, want ik wil bewijzen dat ik de beste ben." Of Thor op de uitdagingn in zal gaan is niet bekend. Deze heeft nog niet gereageerd op Hall's beweringen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws