Groot vechtsport event afgelast wegens Coronavirus Nieuws
Nieuws

Groot vechtsport event afgelast wegens Coronavirus

Groot vechtsport event afgelast wegens Coronavirus
Groot vechtsport event afgelast wegens Coronavirus

Het Coronavirus lijkt ook de vechtsport wereld in zijn greep te krijgen, zowel in binnen als buitenland houdt het virus de gemoederen flink bezig.

Promotor Kader Marouf kondigde aan dat het Partouche Cup kickboksevenement aan dat gepland staat voor 7 maart in Saint Amand les Eaux, Frankrijk is geannuleerd, dit vanwege de dodelijke coronavirusuitbraak die wereldwijd voor veel ellende heeft gezorgd.

Nederland

“Hallo allemaal, het spijt me om aan te kondigen dat al mijn gala's zullen worden geannuleerd vanwege het Coronavirus,"zegt Marouf. Vanwege zorgen over de verspreiding van het virus werd het evenement geannuleerd door de plaatselijke gemeente. Ook in ons land lijkt het virus flink roet in het eten te gaan gooien.

Lokale organisatoren van vechtsport events maken zich grote zorgen dat events niet door zullen gaan. Vooral in Limburg waar maatregelen tegen het virus zijn aangekondigd slaat de paniek toe, en is er vrees dat sportscholen ook de deuren een tijd moeten gaan sluiten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws