Golden Fight: Muay Thai spektakel in Parijs in december Nieuws
Nieuws

Golden Fight: Muay Thai spektakel in Parijs in december

Golden Fight: Muay Thai spektakel in Parijs in december

Golden Fight een nacht van MuayWars staat gepland voor Parijs op 9 december

Golden Fight-promoties zet een epische kaart op van lokaal en internationaal talent voor hun aankomende show, die plaatsvindt op zaterdag 9 december in Parijs, Frankrijk. De hoofdpartij bevat Yassine Boughanem tegen de Britse opvallende vechter Daniel Sam.

Golden Fight: Muay Thai spektakel in Parijs in december

Een sprankelende showdown

Sam behaalde recentelijk een top overwinning op voormalig WBC Muaythai wereldkampioen, Steven Banks. Deze een overwinning betekende dat Daniel de nummer één positie in de WBC Muay Thai super-zwaargewicht divisie claimde. Yassine komt van een recent verlies op de Duel-promotie in Parijs, een gevecht dat hij verloor van Cryril Gane. Deze match-up tussen Sam en Boughanem is opgezet voor een sprankelende showdown.

Tegenstander vernederd

Het mede evenement van de show bevat Engeland's Liam 'De huurmoordenaar' Harrison, die het zal opnemen tegen BoBo Sacko die geen onbekende is voor MuayWars. Harrison's meest recente uitje in de boksring zag deze beruchte vechter in zijn typische Harrison stijl zijn tegenstander vernederen. Stoten en wervelende been technieken stuurden Kevin Burmester naar het doek, waar hij waarschijnlijk wenste dat hij de naam Liam Harrison nog nooit had gehoord.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws