‘Glory zet Rico tegen Jamal!’ Het gevecht voor de fans Nieuws
Nieuws

‘Glory zet Rico tegen Jamal!’ Het gevecht voor de fans

‘Glory zet Rico tegen Jamal!’ Het gevecht voor de fans

Alistair Overeem heeft afgezegd tegen Rico Verhoeven, het trieste bericht raakt de fans die het grootste gevecht ooit bij Glory nu zie wegvallen. Nu rest de vraag, blijft Verhoeven op de vechtkaart en wie zal Overeem vervangen?

Glory heeft een aantal opties, men houdt Verhoeven in het evenement en zet een ander zwaargewicht tegenover hem. Namen als Antonio Plazibat die toch al ingepland staat voor 23 oktober, of Benny Adegbuyi die tevens vecht tegen Jamal Ben Saddik spreken tot de verbeelding.

Toch lijken de fans Ben Saddik het liefste tegenover Verhoeven te zien staan. Het gevecht tussen Overeem en Verhoeven was voor de titel van laatstgenoemde. Ben Saddik zou al eerder in januari dit jaar tegen Verhoeven vechten in een titelwedstrijd. Echter gooide een blessure roet in het eten.

Eerder al vechten

Insiders zeggen dat Glory er in feite niet omheen kan een stevige tegenstander tegenover Verhoeven te zetten. ,,Wat denk je van al die verkochte kaarten, ze kunnen het niet maken Verhoeven uit het evenement te halen", zegt een anonieme bron. ,,Dat wordt nog een klus voor Glory hoop dat ze het redden. "

Hoe snel en of Glory een vervanger vindt voor Overeem zal binnen nu en twee weken bekend moeten worden. Glory Collision 3 staat gepland voor 23 oktober. ,,Het is erg krap, maar Glory heeft wel vaker verrast, laten we hopen dat het lukt. Het beste kiezen ze een vechter die al aan het trainen is voor het evenement. Glory zet Rico tegen Jamal, dat is het gevecht voor de fans. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws