Glory events 'GRATIS' op tv te zien? (Gerucht)
Home / Nieuws / Glory events ‘GRATIS’ op tv te zien? (Gerucht)

Glory events ‘GRATIS’ op tv te zien? (Gerucht)

Glory Kickboxing keert volgens de geruchten weer terug naar tv en ook nog eens gratis. Waar door de coronapandemie werd gekozen om via betaalde Pay Per View aan te bieden, zou er nu ook weer gratis gekeken kunnen worden.

Journalist Giovanni Tjin meldt op twitter dat hij via solide bronnen vernomen heeft dat Glory weer gratis events zal aanbieden via tv. Waar de samenwerking met Talpa/Veronica stopte lijkt het er dus op dat er weer een zender geïnteresseerd is. Welke dit is, is nog niet bekend.

Niets bevestigd

Desgevraagd zegt Tjin tegen onze redactie; ,,Ik denk dat ze een constructie gaan doen als de UFC”, zegt Tjin. ,,Kleinere” events gratis en de kaskrakers events PPV. Niks is bevestigd door Glory zelf. Maar mijn bronnen zijn solide. “

Enkele zenders waar Tjin navraag deed hebben niet gereageerd. Als Glory inderdaad terugkeert op tv zal dit een grote opsteker zijn voor het kickboksen als sport. Scott Rudmann van de organisatie zei vandaag op de persconferentie voor het Glory 78 evenement van 4 september, dat Glory blij is dat de sport in de race is voor Olympische erkenning.

Bekijk ook

Welterusten! Kickbokser KO’t rivaal staand in slaap

Het gevecht welke plaatsvond in het Leisure Focus Centre Enclosure, Londen trok nogal wat aandacht.

Vraagtekens bij Rico vs Jamal: ‘Vochten zij te lang door?’

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik vochten gisteravond in het Gelredome een ware oorlog uit.

Hoe laat vecht Rico tegen Jamal vanavond: ‘Gratis kijken’

Vandaag 23 oktober is het dan zover

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page