'Geweren en tasers'! Worstelteam op Schiphol uit vliegtuig gezet (video)
Home / Nieuws / ‘Geweren en tasers’! Worstelteam op Schiphol uit vliegtuig gezet (video)

‘Geweren en tasers’! Worstelteam op Schiphol uit vliegtuig gezet (video)

Een compleet Russisch worstelteam is op Schiphol warm ontvangen maar niet op de manier waarop de worstelaars gewend waren. Deze waren op weg naar het WK die dit weekend in Oslo worden gehouden, maar moesten hun vlucht overslaan.

De Russische worstelsterren werden verwijderd van hun vlucht op weg naar Wereldkampioenschappen omdat een van de mondkapjes afgleed. Olympisch legende Abdulrashid Sadulaev was een van degenen die van de vlucht werd verwijderd. De Russische pers spreekt er schande van.

Een tussenstop op ging niet zoals verwacht. De worstelaars moesten de hele nacht doorbrengen op Schiphol. De Russische coach spreek van een zware provocatie: ,,Eerst begreep ik niet wat het was het halve vliegtuig zat zonder maskers en we waren in maskers”,zegt de hoofdcoach van het Russische worstelteam.

Alleen maar haat

,,Het masker van één persoon gleed af en dat was de reden waarom ze ons uit het vliegtuig hebben gehaald”, zei de coach. ,,Ze begonnen onze jongens uit het vliegtuig te halen. En toen we het vliegtuig verlieten, stonden daar al 40 mensen met geweren en tasers. We vertrokken kalm, zonder zelfs maar te proberen te vechten. Waar kwamen deze 40 mensen vandaan met wapens in hun handen, als dit geen provocatie was?”

Ook zegt de coach dat de passagiers die uit het vliegtuig kwamen hun goedkeuring gaven aan het cabinepersoneel en de speciale diensten. ,,Je hebt ze weggehaald, goed gedaan. ” Waar komt die haat vandaan vraagt de coach zich af. Inmiddels is het team in Oslo en bereidt zich voor op de wedstrijden.

Bekijk ook

Gruwelijke beenbreuk verpest debuut MMA-vechter Richard Palencia | Video

Nasty! Gruwelijke beenbreuk verpest debuut bij Bellator | Video

Dit nadat hij een gebroken been had opgelopen

Holy shit! Vechter op brancard afgevoerd na flying kick (video)

Holy shit! Vechter op brancard afgevoerd na flying kick (video)

Ook de wedstrijd van Ożóg en Mamporia eindigde grim

Fatale HeadKick in 5 seconden fataal voor vechter!

Fatale HeadKick in 5 seconden fataal voor vechter! (video)

De commentatoren waren het erover eens

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page