'Geweren en tasers'! Worstelteam op Schiphol uit vliegtuig gezet (video) Nieuws
Nieuws

'Geweren en tasers'! Worstelteam op Schiphol uit vliegtuig gezet (video)

'Geweren en tasers'! Worstelteam op Schiphol uit vliegtuig gezet (video)

De Russische worstelsterren werden verwijderd van hun vlucht op weg naar Wereldkampioenschappen omdat een van de mondkapjes afgleed. Olympisch legende Abdulrashid Sadulaev was een van degenen die van de vlucht werd verwijderd. De Russische pers spreekt er schande van.

Een tussenstop op ging niet zoals verwacht. De worstelaars moesten de hele nacht doorbrengen op Schiphol. De Russische coach spreek van een zware provocatie: ,,Eerst begreep ik niet wat het was het halve vliegtuig zat zonder maskers en we waren in maskers",zegt de hoofdcoach van het Russische worstelteam.

Alleen maar haat

,,Het masker van één persoon gleed af en dat was de reden waarom ze ons uit het vliegtuig hebben gehaald”, zei de coach. ,,Ze begonnen onze jongens uit het vliegtuig te halen. En toen we het vliegtuig verlieten, stonden daar al 40 mensen met geweren en tasers. We vertrokken kalm, zonder zelfs maar te proberen te vechten. Waar kwamen deze 40 mensen vandaan met wapens in hun handen, als dit geen provocatie was?”

Ook zegt de coach dat de passagiers die uit het vliegtuig kwamen hun goedkeuring gaven aan het cabinepersoneel en de speciale diensten. ,,Je hebt ze weggehaald, goed gedaan. " Waar komt die haat vandaan vraagt de coach zich af. Inmiddels is het team in Oslo en bereidt zich voor op de wedstrijden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws