Gevecht Saulo Cavalari en Pavel Zhuravlev Verhoogd naar Vijf Rondes Nieuws
Nieuws

Gevecht Saulo Cavalari en Pavel Zhuravlev Verhoogd naar Vijf Rondes

Gevecht Saulo Cavalari en Pavel Zhuravlev Verhoogd naar Vijf Rondes

GLORY 43 SuperFight Serie Gevecht tussen Saulo Cavalari en Pavel Zhuravlev Verhoogd naar Vijf Rondes

GLORY, een van 's werelds grootste kickboxing-league, kondigde vandaag een verhoogde inzet aan voor de GLORY 43 SuperFight Series-hoofd gevecht, die vrijdag 14 juli live uit The Theater op Madison Square Garden in New York City wordt uitgezonden. Dit gala belooft een waar speltakel te worden waar een aantal Glory vechters hun kunnen zal laten zien. Er is nu bekend gemaakt dat er op een gevecht tussen Cavalari en Zhuravlev een uitbreiding op haten te vechten rondes is gekomen. Op zich is dit een unicum te noemen maar niet ongebruikelijk en zal alleen maar bijdrage aan de spanning van deze wedstrijd.

Gevecht Saulo Cavalari en Pavel Zhuravlev Verhoogd naar Vijf Rondes

Uitbreiding van rondes

De voornaamste zwaargewichtkampioen Saulo Cassius Clay Cavalari (60-5, 49 KO, afkomstig uit Brazilië) en de krachtcentrale Pavel "The Caiman" Zhuravlev (70-11, 26 KO) afkomstig uit de Oekraïne) zal nu over vijf ronden worden verdeeld, waarbij de winnaar New York verlaat als interim GLORY licht zwaargewicht kampioen. De nieuwe interim-titelhouder zal op een later tijdstip opnieuw aantreden in een gevecht tegen de regerende GLORY Light zwaargewicht kampioen Artem Vakhitov.

Vakhitov heeft een hand blessure

Met wat zeker een ongelooflijk gevecht tussen twee top-drie lichte zwaargewichten [Cavalari en Zhuravlev] zijn, wilden men inzetten creëren die passen bij hun ranking en het prestige van Madison Square Garden," aldus GLORY Matchmaker en directeur Sports Cor Hemmers. "Onze kampioen Vakhitov heeft zijn hand verwond na GLORY 38 in Chicago en werkt hard om terug te keren later dit jaar. In de tussentijd wordt Cavalari of Zhuravlev interim kampioen."

Braziliaanse knock-out koning

Momenteel gerangschikt nr. 3 in de divisie, heeft Cavalari uit Brazilië een 7-3 record samengesteld sinds hij in 2013 door de organisatie werd aangesloten. Zhuravlev keert terug naar de GLORY ring na een eerste ronde knock-out op Zinedine Hameur-Lain op GLORY 35 Nice in november en heeft al een Overwinning op Cavalari op zijn naam staan, met een unanieme beslissingsoverwinning tegen de Braziliaanse knock-out koning in 2012.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws