Georgina van der Linden en Matthew Daalman vechten op Gala Emporer Chok Dee! Nieuws
Nieuws

Georgina van der Linden en Matthew Daalman vechten op Gala Emporer Chok Dee!

Georgina van der Linden en Matthew Daalman vechten op Gala Emporer Chok Dee!

Muay Thai talenten Georgina van der Linden en Matthew Daalman in februari 2018 opnieuw in actie!

Beide toptalenten timmeren hard aan de weg, en niet alleen in Nederland. Ook in het buitenland zijn zij bezig roem te vergaren en hebben beide al een aantal partijen gevochten, in februari 2018 staan beide in Nancy Frankrijk op het Gala Emporer Chok Dee in de ring.

Georgina van der Linden en Matthew Daalman vechten op Gala Emporer Chok Dee!

Full Muay Thai regels

Het vechtsport gala Emporer Chok Dee is een prestigieus evenement dat al enkele jaren wordt georganiseerd, en waar top talent van uit de hele wereld aanwezig is. Georgina vecht in februari tegen Maria Lobo. Anissa Meksen die onder de vlag van Glory vecht, en recentelijk won op Glory 47 Lyon, stond eerder dit jaar in een rematch tegen de Portugese Maria Lobo, maar ze slaagde er niet in om deze tweede kans om te zetten in een overwinning. Lobo is een geduchte tegenstander, maar wij zijn er zeker van dat Georgina zich van haar beste kant zal laten zien.

Rematch Matthew Daalman tegen Thibaut Valentin

Matthew Daalman vecht in een Rematch partij tegen Thibaut Valentin. Daalman vocht eerder op 3 juni 2017 tijdens Enfusion Kickboxing Talents in het Martiniplaza te Groningen, tegen Valentin, deze partij werd gewonnen door Daalman door beslissing in ronde 4. Zet dit gala in je agenda, en als je in de gelegenheid bent bezoek het, en ondersteun deze twee top talenten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws