Geen Rico vs Jamal! Kijk dan KSW 64 op 23 oktober Nieuws
Nieuws

Geen Rico vs Jamal! Kijk dan KSW 64 op 23 oktober

Geen Rico vs Jamal! Kijk dan KSW 64 op 23 oktober

KSW International introduceert een reeks nieuwe sociale kanalen voor wereldwijde vechtfans. Er zijn een nieuwe Facebook-pagina en een YouTube-kanaal gecreëerd om fans over de hele wereld met KSW in contact te brengen door middel van nieuwe Engels georiënteerde en exclusieve inhoud.

Voor de vecht fans die wel eens iets anders willen dan naar bijvoorbeeld kickboksen kijken is er KSW. De Poolse vechtsport organisatie timmerde de afgelopen jaren hard aan de weg. Vandaag maakt KSW bekend de deuren te openen voor wereldwijde fans.

,,KSW is een van 's werelds grootste MMA-organisaties en nu is het tijd om meer te gaan zorgen voor onze groeiende internationale fanbase", zegt Alan Murphy, hoofd van KSW's internationale communicatie. ,,In de afgelopen jaren heeft KSW kampioenen gehad uit Japan, Zuid-Afrika, Frankrijk, Kroatië, het VK en daarbuiten.''

Online kijken

,,We hebben drie keer grote evenementen gehouden in Dublin, Zagreb en Londen, met meer markten aan de horizon in de nabije toekomst Hoewel we in Polen zijn gevestigd, is KSW een internationale MMA-organisatie en daarom zijn we blij om KSW International te lanceren", aldus Murphy.

De lancering komt met KSW 64 op 23 oktober, waar we de Braziliaan Bruno dos Santos de Poolse Sebastian Przybysz uitdaagt voor het KSW bantamgewicht kampioenschap. De Senegalese worstellegende Bombardier vecht met 's werelds sterkste man Mariusz Pudzianowski in het co-main event. De KSW evenementen zijn te zien via Pay Per View, KSW 64 valt samen met Glory Collision 3 waar Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik de headliner verzorgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws