Fred Sikking treft Ricardo vd Bos in semi finale WFL Wildcard toernooi Nieuws
Nieuws

Fred Sikking treft Ricardo vd Bos in semi finale WFL Wildcard toernooi

Fred Sikking treft Ricardo vd Bos in semi finale WFL Wildcard toernooi

De eerste halve finale van het WFL Wildcard-toernooi is tussen en Fred Sikking en Ricardo vd Bos

Zondag 25 maart aanstaande houdt WFL (World Fighting League) in het sportcentrum Almere haar groots opgezette toernooi. De eerste partij voor het Wildcard Toernooi is gisteren bekend gemaakt, Fred Sikking en Ricardo vd Bos treffen elkaar in de ring. Ricardo van den Bos (17 november 1984) is een Nederlandse kickbokser en bokser uit Zwolle. Hij is viervoudig WBC International Muay Thai Heavyweight Champion en de Nederlandse Amateur Boxing Heavyweight Champion van 2010. Hij staat dus tegenover Fred Sikking die al eerder voor WFL vocht maar ook bij GLORY en Supercombat.

Fred Sikking treft Ricardo vd Bos in semi finale WFL Wildcard toernooi

Unieke combinatie van MMA en Kickboksen

Het evenement van zaterdag 24 maart en zondag 25 maart biedt een uniek combinatie van MMA en Kickboksen en waar de beste vechters van Nederland tegenover elkaar zullen staan. Zo zulle de fans op zaterdag Dion Starin tegen Nills van Noord zien in de MMA kooi, maar ook een MMA lichtgewicht toernooi met in de eerste halve finale Sully Bull die het zal het opnemen tegen Samir Noory en in de tweede halve finale zal Pieter Buist het opnemen tegen Brian Lo Anjoe! Kortom een vecht weekend wat je niet missen mag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws