VIDEO: Floyd Mayweather toch de MMA kooi in maar heeft een mysterieuze boodschap Nieuws
Nieuws

VIDEO: Floyd Mayweather toch de MMA kooi in maar heeft een mysterieuze boodschap

VIDEO: Floyd Mayweather toch de MMA kooi in maar heeft een mysterieuze boodschap

De afgelopen dagen houdt Floyd Mayweather de gemoederen in Boks en MMA land flink bezig

Wij volgen de berichten over Floyd Mayweather de afgelopen dagen aangezien met argus ogen want de boks kampioen houdt de spanning er goed in. De afgelopen twee dagen poste hij korte filmpjes op zijn social media kanalen waar gezien is dat hij op een MMA kooi afloopt, er een beetje in rondloopt en dan stopt het filmpje. Een dag later echter kwam er een vervolg filmpje naar buiten waar hij in de kooi en recht in de camera kijken een mysterieuze boodschap lijkt te hebben. "What are the odds", in het Nederlands betaald wat zijn de kansen als men op hem zou wedden? Bedoel hij hiermee wedeen dat hij in de MMA stapt?

Paddy Power short met reclame

Als je het filmpje goed bekijkt, en dat hebben er al velen met je gedaan komen er allerlei analyses naar boven, de een zegt verkapte reclame voor het gok merk Paddy Power, de ander laat de mening horen nee hij gaat echt MMA vechten. Maar zelfs zijn grote rivaal in het boksen Connor McGregor heeft vrijwel direct gereageerd. Plaagstootje van Mayweather of serieuze zaak? McGregor heeft Mayweather herhaaldelijk uitgedaagd om hem in de achthoek onder ogen te komen, maar Mayweather heeft het altijd afgewimpeld. Mayweather versloeg McGregor door TKO in hun megafight in Las Vegas, in de T-Mobile Arena.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws