FIGHTING NETWORK MAGAZINE STRIKT KOEN SCHARRENBERG
Home / Nieuws / FIGHTING NETWORK MAGAZINE STRIKT KOEN SCHARRENBERG

FIGHTING NETWORK MAGAZINE STRIKT KOEN SCHARRENBERG

FIGHTING NETWORK MAGAZINE STRIKT KOEN SCHARRENBERG
Koen Scharrenberg

Het vechtsportmagazine FNM heeft de redactie versterkt met de Karateka en journalist Koen Scharrenberg. De Kyokushin Karateka heeft een lange staat van dienst in de vechtsporten en zal in iedere editie aandacht besteden aan het Kyokushin en aanverwante full-contact sporten.

FNM eigenaar Milco Lambrecht is bijzonder blij met Koen Scharrenberg binnen de gelederen. ,,Wij kennen elkaar al uit de tijd van het magazine ‘Zendokan’, midden jaren ’80. Koen werkte daar destijds samen met Fred Royers onder leiding van André Fernhout”, zegt Lambrecht. ,,Koen is een begenadigd schrijver en heeft inmiddels vele boeken achter zijn naam staan waarvan ‘Jantje O.’ en Joop Kasteel ‘Leeuwenhart’ binnen de vechtsportwereld bekend zijn. “

Veel know how

,,Maar daarnaast ook vele boeken over de misdaad (True Crime). Hij kan schrijven als de beste en weet van het full-contact enorm veel af omdat hij zelf een groot kampioen was en nu nog steeds bestuurlijk actief is”, voelt Lambrecht. ,,Ik ben blij dat hij in iedere editie dat deel van de vechtsport onder de loep neemt. Met Koen Scharrenberg halen wij een heleboel ‘know how’ in huis. ”

Fighting Network Magazine is het enige vechtsportmagazine in Nederland en verschijnt iedere twee maanden met achtergrondverhalen, interviews, opiniestukken en geschiedenisartikelen over het Kickboksen, Boksen, MMA en Martial Arts. In augustus verschijnt FNM nummer 17.

Bekijk ook

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Laffe actie! Oude man vangt klappen na mep (video)

Excessief geweld is iets wat je steeds vaker ziet

UFC-ster McGregor weer bouwvakker! ‘Terug naar zijn roots’

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en gaat hij terug naar roots als bouwvakker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page