FIGHTING NETWORK MAGAZINE STRIKT KOEN SCHARRENBERG Nieuws
Nieuws

FIGHTING NETWORK MAGAZINE STRIKT KOEN SCHARRENBERG

FIGHTING NETWORK MAGAZINE STRIKT KOEN SCHARRENBERG

Het vechtsportmagazine FNM heeft de redactie versterkt met de Karateka en journalist Koen Scharrenberg. De Kyokushin Karateka heeft een lange staat van dienst in de vechtsporten en zal in iedere editie aandacht besteden aan het Kyokushin en aanverwante full-contact sporten.

FNM eigenaar Milco Lambrecht is bijzonder blij met Koen Scharrenberg binnen de gelederen. ,,Wij kennen elkaar al uit de tijd van het magazine ‘Zendokan’, midden jaren ’80. Koen werkte daar destijds samen met Fred Royers onder leiding van André Fernhout", zegt Lambrecht. ,,Koen is een begenadigd schrijver en heeft inmiddels vele boeken achter zijn naam staan waarvan ‘Jantje O.’ en Joop Kasteel ‘Leeuwenhart’ binnen de vechtsportwereld bekend zijn. "

Veel know how

,,Maar daarnaast ook vele boeken over de misdaad (True Crime). Hij kan schrijven als de beste en weet van het full-contact enorm veel af omdat hij zelf een groot kampioen was en nu nog steeds bestuurlijk actief is", voelt Lambrecht. ,,Ik ben blij dat hij in iedere editie dat deel van de vechtsport onder de loep neemt. Met Koen Scharrenberg halen wij een heleboel ‘know how’ in huis. ”

Fighting Network Magazine is het enige vechtsportmagazine in Nederland en verschijnt iedere twee maanden met achtergrondverhalen, interviews, opiniestukken en geschiedenisartikelen over het Kickboksen, Boksen, MMA en Martial Arts. In augustus verschijnt FNM nummer 17.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws