FEA World Grand Prix Kickboksen: 'Nederlandse top vechters in actie' Nieuws
Nieuws

FEA World Grand Prix Kickboksen: 'Nederlandse top vechters in actie'

FEA World Grand Prix Kickboksen: 'Nederlandse top vechters in actie'
FEA World Grand Prix Kickboksen: 'Nederlandse top vechters in actie'

De Nederlands-Marokkaanse ster Esma Hasshass (Hemmer's Gym), lijkt weer op het goede spoor te komen. Op de FEA World GP staat zij tegen Feride Kirat in de ring zaterdag aanstaande 6 oktober.

Hasshass verloor via een controversiële beslissing van Nadejda Cantir in een KOK titelgevecht in maart. Cantir is ook gepland in actie te komen tegen Anna Avakova uit Oekraïne op zaterdag. Als beide dames zegevieren, is een trilogie-gevecht tussen de twee een logisch feit, omdat zowel Hasshass als Cantir elk één overwinning behalen tegen de andere vechter.

Nederland

FEA is een partner van KOK en promotor achter dit event in de Manej Arena in Chisinau, de hoofdstad van het land. Onlangs kondigde KOK an ook haar eerste toernooi in Nederland te zullen gaan houden in 2019, in samenwerking met FightersHeart. Het FEA World Grand Prix-evenement omvat ook een intrigerend viermans zwaargewichttoernooi met de Tsjechische veteranen Tomas Hron, Tsotne Rogava, Roman Kryklia en Daniel Lentie.

Het zal een spannende partij worden tussen Hasshass en Kirat aangezien beide dames er gebrand op zullen zijn de overwinning mee naar huis te nemen. Voor Hasshass die terugkomt van een ernstig auto ongeluk is de wedstrijd een comeback naar de ring.

FEA World Grand Prix 2018

FEA Heavyweight WGP Semi-Final #1

Tsotne Rogava (Ukraine) vs. Daniel Lentie (Camaroon / France)

FEA Heavyweight WGP Semi-Final #2

Roman Kryklia (Belarus) vs. Tomas Hron (Czech Republic)

-52 kg: Esma Hasshass (Morocco / Holland) vs. Feride Kirat (Turkey / Holland)

-77 kg: Armin Dokic (Italy) vs. Serghei Morari (Moldova)

-95 kg: Jegish Yegoian (Armenia) vs. Alexandru Burduja (Moldova)

FEA +93 kg WGP Final Fight

Winner 1 vs. Winner 2

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws