Fairtex benoemd tot officiële Bokshandschoenen provider van GLORY Kickboxing - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Fairtex benoemd tot officiële Bokshandschoenen provider van GLORY Kickboxing

Fairtex benoemd tot officiële Bokshandschoenen provider van GLORY Kickboxing

GLORY kondigde vandaag een wereldwijd materieel partnerschap aan met Fairtex voor Boks en Muay Thai-handschoenen

Als de officiële handschoenprovider van de kickboks promotie, zal Fairtex alle GLORY-atleten op elk event uitrusten, men gaat onmiddellijk van start met GLORY 50 Chicago volgende maand en dit zal zich uitbreiden tot elk  evenement dat tijdens het meerjarige partnerschap wordt gehouden. De Kwaliteit van Fairtex is hoogwaardig vergeleken met andere aanbieders.

Uitmuntende uitrusting

“Twee van de meest bekende merken in gevechtsporten bundelen hun krachten, maar deze aankondiging vertegenwoordigt veel meer dan dat,” zei Jon J Franklin, GLORY Chief Development Officer. “We streven ernaar om als organisatie de grootste en beste gevechten mogelijk te maken, waarbij onze atleten van wereldklasse een ongelooflijke standaard voor uitmuntendheid neerzetten. Met Fairtex als een partner die dat streven ondersteunt, kunnen de vechters met vertrouwen er van uitgaan at hun uitrusting volgens dezelfde standaard van uitmuntendheid wordt gehouden. ” Als onderdeel van het partnerschap zal Fairtex prominent aanwezig zijn in het enorme wereldwijde netwerk van GLORY, inclusief aanwezigheid op de uitzending en digitale platforms van de promotie en plaatsing van logo’s op marketingmateriaal en bij live evenementen.

Fairtex benoemd tot officiële Bokshandschoenen provider van GLORY Kickboxing

Vereerd om eindelijk met GLORY te werken

“Als bedrijven hebben zowel GLORY als Fairtex zich onophoudelijk ingezet voor het nastreven van de passie van vechtsporten,” zei Philip Wong, voorzitter en oprichter van Fairtex. “We hebben lang het gevoel gehad dat Fairtex deel zou moeten uitmaken van de beste kickboksende evenementen ter wereld, dus ik ben vereerd om eindelijk met GLORY te werken om dat te realiseren.” Om de officiële GLORY-vechthandschoen te creëren, begon Fairtex met hun klassieke veter-ontwerp, gedragen door ’s werelds beste vechters.

Fairtex benoemd tot officiële Bokshandschoenen provider van GLORY Kickboxing

Beste Fairtex-product ooit

Vervolgens werd de vulling opnieuw gevormd om overal een consistent gewicht te bereiken en een lichter algemeen gevoel. Tot slot, om de veiligheid te maximaliseren, werden duimstikken verwijderd uit het ontwerp van de handschoen. Het resultaat was een naadloos stuk leer, vakkundig verbonden met de handschoenpols met platte stiksels die staat voor het ongeëvenaarde vakmanschap van de handschoen. Wong voegde toe: “Er is enorm veel tijd en moeite gestoken in het opnieuw ontwerpen van onze professionele vechthandschoenen exclusief voor GLORY, wat het beste Fairtex-product ooit heeft opgeleverd.”

Bekijk ook

Kickbokser Mickael Palandre trapt rivaal door touwen ring! 'Harde landing'

Kickbokser trapt rivaal door touwen ring! ‘Harde landing’ (video)

Mickael Palandre trapte zijn tegenstander de Egyptenaar Taha El Mekarem zo hard afgelopen zaterdag

Zoon bokslegende Manny Pacquiao blijft verliezen

Zwarte schaap? Zoon bokslegende blijft verliezen (video)

Ik ben constant aan het trainen

‘Badr als gezamenlijke vijand!’ Overeem over trainen voor gevecht met aartsrivaal

Alistair Overeem maakt zich op voor zijn debuut bij Glory Kickboxing op 8 oktober tegen legende Badr Hari.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page