Ex UFC vechter Cris Cyborg krijgt aanbod van 1 miljoen: Kiest voor Fastfood baan Nieuws
Nieuws

Ex UFC vechter Cris Cyborg krijgt aanbod van 1 miljoen: Kiest voor Fastfood baan

Ex UFC vechter Cris Cyborg krijgt aanbod van 1 miljoen: Kiest voor Fastfood baan
Ex UFC vechter Cris Cyborg krijgt aanbod van 1 miljoen: Kiest voor Fastfood baan

Ze is koud ontslagen van haar verbintenis met de UFC, Cris Cyborg maar alle ogen lijken op haar gericht.

Haar laatste partij sloot Cyborg succesvol af, al snel werd duidelijk dat de jarenlange strijd tussen de vechter en de grote baas bij de UFC Dana White, geen goeds voorspelde voor de toekomst. Sterker nog White maakte zeer duidelijk dat er voor Cyborg geen plaats meer was in zijn organisatie.

Echter hoeft Cyborg zich geen zorgen te maken, de eerste uitdaging had zij al na enkele uren te pakken van prof boks kampioen Hannah Rankin, ook liet Bellator MMA en grote concurrent van de UFC blijken een plek te hebben voor Cyborg. Maar er zijn meer kapers op de kust.

Werken bij een fastfood keten

De PFL ook een MMA-organisatie heeft een plek voor Cyborg, sterker nog er ligt maar liefst 1 miljoen dollar klaar mocht Cyborg succesvol zijn. Zij moet dan wel even Kayla Harrison verslaan (5-0 MMA, 5-0 PFL), de voormalig Olympisch judo kampioen en ongeslagen PFL vechter.

Dinsdag daagde Harrison dan ook Cyborg uit voor een gevecht, echter is er geen reactie te bekennen vn de Braziliaanse op elke van de nieuwe kansen. Sterker nog zij plaatste een foto op Twitter terwijl zij poseert in de kleding van een van amerika's grote fastfood ketens 'Dunkin Donuts'.

"Kom langs meld de post ik ben er tot vanavond 21:00 uur". Dat dit een sneer is van Cyborg is duidelijk op welke aanbieding zij ingaat als het op vechten aankomt wordt vast snel bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws