Ex-Rico rivaal 'Bigfoot' Silva in headliner MMA Bare Knuckle event Nieuws
Nieuws

Ex-Rico rivaal 'Bigfoot' Silva in headliner MMA Bare Knuckle event

Ex-Rico rivaal 'Bigfoot' Silva in headliner MMA Bare Knuckle event

Antonio 'Bigfoot' Silva vecht in september tegen Alex Nicholson op het Gamebred FC 2 evenement in Biloxi, Mississipi. De voormalige rivaal van Rico Verhoeven werd gisteren aangekondigd als grote verrassing door UFC-vechter Jorge Masvidal de man achter de organisatie.

Voormalige UFC-vechters Antonio Silva en Alex Nicholson zullen het tegen elkaar opnemen in een blote vuist MMA-gevecht. Volgens Masvidal zelf, die het nieuws bracht tijdens Ariel Helwani's MMA Hour, zullen Silva en mede UFC-veteraan en PFL-vechter Nicholson op 11 september tegenover elkaar staan.

Knock-out

Hoewel de wedstrijd tegen Nicholson de eerste keer is dat de Braziliaan MMA met blote knokkels doet, is het niet de eerste keer dat deze meedoet aan vechten met de blote vuist. In oktober 2019 stond Silva tegenover voormalig UFC-vechter Gabriel Gonzaga op BKFC 8 en verloor door knock-out.

Nicholson is tien jaar jonger dan Silva en verloor zijn laatste gevecht in december 2019 van Francimar Barroso in de PFL-play-offs. De 31-jarige won echter vlak daarvoor, in augustus van hetzelfde jaar, toen hij Ezechiël Wily knock-out sloeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws