Enfusion wereldkampioen Luis Tavares daagt Badr Hari uit! Nieuws
Nieuws

Enfusion wereldkampioen Luis Tavares daagt Badr Hari uit!

Enfusion wereldkampioen Luis Tavares daagt Badr Hari uit!

Luis Tavares Enfusion zwaargewicht wereldkampioen wil tegen Badr Hari de ring in!

Enfusion wereldkampioen Luis Tavares daagt Badr Hari uit!

Afgelopen zaterdag werd in een afgeladen volle Lotto Arena in Antwerpen, België het Enfusion Live Antwerp kickboks gala gehouden. Een breed scala aan top vechters trad aan zoals Mohammed Jaraya, Nordine Ben Moh en vele meer. Enfusion is een van de vechtsport organisaties die een groot aantal vechtsport gala's organiseert in Nederland en daarbuiten. Een breed scala aan getalenteerde vechters treed aan op deze gala's, en een van deze heeft nu Badr Hari in het vizier.

Badr Hari heeft de uitdaging geaccepteerd

Luis Tavares die tegen Jafhar Wilnis in de ring stond, en een hard gevecht voerde dat in de eerst paar rondes in het voordeel van Wilnis leek te zijn. Kwam toch uit de bus als wereldkampioen zwaargewicht. In een interview met het Algemeen Dagblad gaf hij aan Badr Hari te hebben uitgedaagd, en deze zou volgens bronnen de uitdaging hebben geaccepteerd!

Opkomend talent

Er zijn een aantal organisaties binnen Nederland zoals Glory, WFL en Enfusion die een groot aantal talenten voortbrengt, Tavares is er daar zeker een van. Hoe zij het zal doen tegen een doorgewinterde vechter als Badr Hari, die bekend staat om zijn knockout power, daar zijn de meningen over verdeeld. Op social media waren er al hele discussies gaande over de eventuele uitkomst. Hoe het ook zij, de nieuwe generatie vechters rukt op en claimt zijn positie binnen de vechtsport wereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws