Enfusion titelgevecht afgezegd wegens corona besmetting
Home / Nieuws / Enfusion titelgevecht afgezegd wegens corona besmetting

Enfusion titelgevecht afgezegd wegens corona besmetting

Enfusion titelgevecht afgezegd wegens corona besmetting

Een positieve COVID-19-test leidt tot het uitstel van de titelwedstrijd tussen Kevin Hessling en Rodrigo Mineiro op Enfusion Cage Edition 3.

Enfusion ECE 3 vindt vanavond plaats in Alkmaar. Het evenement biedt professionele MMA- en ECE-regels een mix van Muay Thai en grondgevechten. Enfusion en GLORY-veteraan Hessling zou het opnemen tegen de Braziliaan Mineiro voor de momenteel vacante ECE World Middleweight titel.

Veteranen gevecht

Omdat iemand in verband met de wedstrijd positief testte, is de Hessling-Mineiro-wedstrijd verplaatst naar 9 oktober. Wie er besmet is zegt is niet duidelijk. Tijdens het ECE-evenement is de headliner een gevecht voor de ECE Light Heavyweight titel. Tussen de Nederlandse veteranen Fred Sikking en Raymon Bonte.

Er staat ook een ECE Ladies titelgevecht op het programma tussen Katrin Dirkheimer en Laetitia Bakissy. Enfusion Live en Fite TV zenden het evenement uit. Het event gaat door zoals gepland. Enfusion maakte de aankondiging vrijdag op sociale media. Het gevecht is verplaats naar 9 oktober op ECE 4.

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page