Enfusion Live Nador 29 juli afgelast – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Enfusion Live Nador 29 juli afgelast

Enfusion Live Nador 29 juli afgelast

Het Enfusion gala van 29 juli aanstaande in Nador is afgelast

Schokkend nieuws over het Enfusion Gala in Nador, deze is afgelast wegens het niet verkrijgen van een vergunning naar verluidt. Dit is erg teleurstellend nieuws en kwam naar buiten via Facebook waar het werd aangekondigd. Gelijk kwamen er dan ook reacties van fans die het heel jammer vinden dat dit super evenement in Marokko geen doorgang zal vinden. Via een wel ingelichte bron vernamen wij dat de chat en de telefoon rood stond en iedereen wilde weten wat de status was. De lijnen met Marokko zijn kort en het nieuws verspreidde zich razendsnel.

Top partijen gepland

Er waren enkele top partijen gepland en zouden er vechters aantreden van hoog kaliber naast opkomend talent. Vandaag zou de weging en persconferentie om 12:00 tot er met 13.30 in het Mercure hotel Nador zijn en als men wilde kon men daar nog een tafel of kaarten reserveren. Allemaal tevergeefs naar nu blijkt.

Teleurstelling alom

Er waren al een aantal vechters naar Marokko afgereisd om zich ter plekke voor te bereiden, net als tientallen fans die er klaar voor waren hun favoriete vechters onder de Marokkaanse zon te zien uitkomen tegen elkaar. Helaas mag het niet zo zijn, erg jammer voor iedereen die zich er op had verheugd.

 

Het Enfusion gala van 29 juli aanstaande in Nador is afgelast

Bekijk ook

Super gaaf! MMA-legende Silva bezorgt jonge fan dag van zijn leven (video)

Anderson Silva maakte de dag van een jonge fan tijdens een open training in Guadalajara.

Logan Paul ontkent SPOOK knock-out: ‘Houdt je bek’

Logan Paul ontkent dat hij knock-out ging tijdens zijn recente oefengevecht met bokslegende Floyd Mayweather.

Kickbokser (22) overleden na ongeluk in Thailand

De jonge vechter die als een talent werd gezien had de ogen van enkele grote organisaties op hem gericht om zijn harde vechtstijl.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page