Enfusion Live Nador 29 juli afgelast Nieuws
Nieuws

Enfusion Live Nador 29 juli afgelast

Enfusion Live Nador 29 juli afgelast

Het Enfusion gala van 29 juli aanstaande in Nador is afgelast

Schokkend nieuws over het Enfusion Gala in Nador, deze is afgelast wegens het niet verkrijgen van een vergunning naar verluidt. Dit is erg teleurstellend nieuws en kwam naar buiten via Facebook waar het werd aangekondigd. Gelijk kwamen er dan ook reacties van fans die het heel jammer vinden dat dit super evenement in Marokko geen doorgang zal vinden. Via een wel ingelichte bron vernamen wij dat de chat en de telefoon rood stond en iedereen wilde weten wat de status was. De lijnen met Marokko zijn kort en het nieuws verspreidde zich razendsnel.

Top partijen gepland

Er waren enkele top partijen gepland en zouden er vechters aantreden van hoog kaliber naast opkomend talent. Vandaag zou de weging en persconferentie om 12:00 tot er met 13.30 in het Mercure hotel Nador zijn en als men wilde kon men daar nog een tafel of kaarten reserveren. Allemaal tevergeefs naar nu blijkt.

Teleurstelling alom

Er waren al een aantal vechters naar Marokko afgereisd om zich ter plekke voor te bereiden, net als tientallen fans die er klaar voor waren hun favoriete vechters onder de Marokkaanse zon te zien uitkomen tegen elkaar. Helaas mag het niet zo zijn, erg jammer voor iedereen die zich er op had verheugd.

Enfusion Live Nador 29 juli afgelast
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws