Eenhandige vechter wereldnieuws na headkick KO: 'voorbeeld zijn' Nieuws
Nieuws

Eenhandige vechter wereldnieuws na headkick KO: 'voorbeeld zijn'

Eenhandige vechter wereldnieuws na headkick KO: 'voorbeeld zijn'

Marney Maxx werd in een klap wereldnieuws na zijn knock-out overwinning tijdens Demo Fight 11 in Salvador, Brazilië.

Na te zijn geboren met een aangeboren halve linkerarm, wendde Maxx zich tot vechtsporten op zoek naar een beter leven. Maxx haalde de krantenkoppen in januari na een verwoestende knock-out met een op Deivid Costa in Salvador, Brazilië.

Zijn overwinning leverde een bericht op sociale media op van zijn grootste idool, Newell, die de Braziliaanse lichtgewicht omschreef als zijn 'mede eenhandige vechter'. ,,Het was geweldig", zegt Maxx." Ondanks de moeilijkheden, de dagelijkse strijd, proberen we mensen te laten zien dat ze het kunnen. "

Alles is mogelijk

,,Het voelt ongelooflijk om herkend te worden als Nick Newell. Ik blijf mezelf vertellen dat ik een badass ben, en niemand kan me neerhalen. Alleen God kan dat, en ik weet dat hij dat niet wil." Maxx, 33, begon op jonge leeftijd met het trainen van vechtsporten in zijn geboorteland Fortaleza, maar hij was niet erg succesvol in zijn eerste paar pogingen.

,,Ik begon met kungfu en deed het niet goed", zei Maxx. ,,Ik werd knock-out geslagen, mensen lieten me vallen en ik had moeite met ademhalen. Toen begon ik Muay Thai te trainen en won alles, maar wilde toch meer. Ik zag een van Nick Newell's gevechten en besloot met MMA vechten te starten. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws