DSF Kickboxing Challenge 11 David Kasperski wint van Boubaker El Bakouri – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / DSF Kickboxing Challenge 11 David Kasperski wint van Boubaker El Bakouri

DSF Kickboxing Challenge 11 David Kasperski wint van Boubaker El Bakouri

David Kasperski (Team Holzken) op de DSF Kickboxing Challenge 11 te sterk voor Boubaker El Bakouri.

De Gouden Medaille winnaar van The World Games dit jaar Kapersky (Polen0, stond tegenover de bekende Enfusion vechter Marokkaanse Boubaker El Bakouri. De drie ronden werden gehouden gisteren 27 oktober in de Ursynów Arena in Warschau.

DSF Kickboxing Challenge 11 David Kaspersky wint van Boubaker El Bakouri

Team Holzken

Dawid Kasperski debuteerde eerder in de Poolse kickboxing-competitie, niet alleen is hij de winnaar van The World Games 2017 in Wroclaw, maar ook de winnaar van drie wereldbekers en is 21 keer kampioen van Polen. Hij traint onder het vakkundige toezicht van Team Holzken (Sjef Weber) in Helmond, de sportschool waar ook Glory Kampioen Nieky Holzken zelf  vandaan komt, en waar al vele talenten, winnaars uit zijn voortgekomen. In de hoek van Kapersky was naast Sjef Weber ook Nieky Holzken zelf aanwezig, met zo’n ervaren team is succes haast verzekert.

Steun vanuit Holland

Het was geen makkelijke partij want Boubaker El Bakouri is een vechter om rekening mee te houden, deze vecht zeer verdienstelijk in de Enfusion League, en deze gaf zich niet zomaar gewonnen. El Bakouri liet zich van zijn beste kant zien tegenover Kapersky. Hij werd onder andere bijgestaan door Enfusion kampioen Ismael Lazaar. De partij was dan ook spannend tot op het laatste ogenblik. Er werden flinke klappen en trappen door beide vechters uitgedeeld, echter oordeelde de jury in het voordeel van Kapersky. Het gevecht werd tot in de derde ronde uitgevochten, en beide vechters konden rekenen op steun vanuit Holland, zo was onder andere sponsor Mike Nikko aanwezig, deze sponsort veel vechtsporters, en is een echte promotor van de vechtsporten. Ook werd het gevecht gevolgd op diverse social media kanalen zoals die van John Mo.

Bekijk ook

‘McGregor waar is het geld?’: Boze Poirier, lachende Ier reageert

Gisteren beschuldigde Poirier de Ier er van zijn woord niet te zijn nagekomen en poste dit op Twitter

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page