DSF Kickboxing Challenge 11 David Kasperski wint van Boubaker El Bakouri Nieuws
Nieuws

DSF Kickboxing Challenge 11 David Kasperski wint van Boubaker El Bakouri

DSF Kickboxing Challenge 11 David Kasperski wint van Boubaker El Bakouri

David Kasperski (Team Holzken) op de DSF Kickboxing Challenge 11 te sterk voor Boubaker El Bakouri.

De Gouden Medaille winnaar van The World Games dit jaar Kapersky (Polen0, stond tegenover de bekende Enfusion vechter Marokkaanse Boubaker El Bakouri. De drie ronden werden gehouden gisteren 27 oktober in de Ursynów Arena in Warschau.

DSF Kickboxing Challenge 11 David Kasperski wint van Boubaker El Bakouri

Team Holzken

Dawid Kasperski debuteerde eerder in de Poolse kickboxing-competitie, niet alleen is hij de winnaar van The World Games 2017 in Wroclaw, maar ook de winnaar van drie wereldbekers en is 21 keer kampioen van Polen. Hij traint onder het vakkundige toezicht van Team Holzken (Sjef Weber) in Helmond, de sportschool waar ook Glory Kampioen Nieky Holzken zelf vandaan komt, en waar al vele talenten, winnaars uit zijn voortgekomen. In de hoek van Kapersky was naast Sjef Weber ook Nieky Holzken zelf aanwezig, met zo'n ervaren team is succes haast verzekert.

Steun vanuit Holland

Het was geen makkelijke partij want Boubaker El Bakouri is een vechter om rekening mee te houden, deze vecht zeer verdienstelijk in de Enfusion League, en deze gaf zich niet zomaar gewonnen. El Bakouri liet zich van zijn beste kant zien tegenover Kapersky. Hij werd onder andere bijgestaan door Enfusion kampioen Ismael Lazaar. De partij was dan ook spannend tot op het laatste ogenblik. Er werden flinke klappen en trappen door beide vechters uitgedeeld, echter oordeelde de jury in het voordeel van Kapersky. Het gevecht werd tot in de derde ronde uitgevochten, en beide vechters konden rekenen op steun vanuit Holland, zo was onder andere sponsor Mike Nikko aanwezig, deze sponsort veel vechtsporters, en is een echte promotor van de vechtsporten. Ook werd het gevecht gevolgd op diverse social media kanalen zoals die van John Mo.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws