DRAMA! Vechter Seb Eubank (29) dood gevonden, vader Chris kapot
Home / Nieuws / DRAMA! Vechter Seb Eubank (29) dood gevonden, vader Chris kapot

DRAMA! Vechter Seb Eubank (29) dood gevonden, vader Chris kapot

Chris Eubank, bokslegende en meervoudig kampioen brengt hulde aan zijn zoon Sebastian die dood is gevonden in Dubai. De bokser overleed slechts enkele dagen voor zijn 30e verjaardag. Hij laat een vrouw en zoontje Raheem achter die slechts een maand gelden geboren werd.

De 29-jarige Seb was zijn vader en broer Chris Eubank Jr de ring in gevolgd en begon een professionele bokscarrière met twee overwinningen. Vader Chris Eubank zegt dat hij “verwoest” is door de dood van zijn zoon Sebastian, die dood is gevonden in Dubai. Vorig jaar maakte de bokser zijn MMA-debuut bij UAE Warriors.

,,Hij was geliefd en gerespecteerd door iedereen die hem kende en zal voor altijd in de gedachten van vrienden en familie zijn”, zegt Eubank over zijn zoon. ,,Nooit had ik ooit gedacht dat ik deze woorden zou schrijven of het gevoel zou ervaren dat ik nu heb bij het verlies van mijn zoon.

Gezonde levensstijl

,,Mijn familie en ik zijn er kapot van om te horen van de dood van Sebastian, enkele dagen voor zijn 30e verjaardag.” Seb laat zijn vrouw Salma, zijn zoon Raheem die net een maand geleden is geboren, zijn moeder Karron Meadows, broers Nathanael, Chris Jr, Joseph, een zus Emily en talloze familieleden en vrienden achter.

Over de doodsoorzaak van de bokser en MMA-vechter is niets medegedeeld, wel dat hij er een gezonde leverstijl er op nahield. Seb’s moeder, Karron Meadows, zegt: ,,Onze hele familie rouwt om het enorme verlies van onze zoon en broer, Sebastian. Respecteer alstublieft ons verdriet en onze privacy terwijl we proberen ons verlies te begrijpen.”

Bekijk ook

Khabib: ‘Ik bijt McGregor in zijn hart, deze man is gestoord’ (video)

Khabib doet een boekje open

‘Winnen of opzouten?’ Paige VanZant’s Bare Knuckle carrière onder druk

Laten we eens kijken wat er de volgende keer gebeurt

Tja! Huilende bokser niet blij met Olympische medaille (video)

De olympische finale liep anders dan verwacht voor Whittaker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page