Doodgehakt! Vechter vermoord door broer met samoerai zwaard
Home / Nieuws / Doodgehakt! Vechter vermoord door broer met samoerai zwaard

Doodgehakt! Vechter vermoord door broer met samoerai zwaard

Jahreau Shepherd, werd op zijn 30e verjaardagsfeest vermoord in juli 2020. Nu blijkt dat de halfbroer van de vechter, die met een samoerai zwaard Shepherd de dood in hakte, psychische problemen zou hebben gehad ten gevolgen van drugs gebruik.

Shepherd die met een barbecue aan het vieren was dat hij dertig geworden was werd letterlijk voor de ogen van de aanwezigen afgeslacht. De dader en halfbroer Dwight Freeman (19), die vandaag veroordeeld is tot TBS en dwangverpleging, vluchtte naar Newquay in Cornwall, waar hij vijf dagen later werd opgepakt.

Talloze vrienden keken geschokt toe terwijl Freeman inhakte op zijn broer die als een vader figuur voor hem was en deze van de drugs af wilde helpen. Een ooggetuige vertelde aan de rechtbank dat Shepherd stond te praten met zijn broer, die hem vervolgens uit het niets verschillende keren met het zwaard sloeg.

Wat doe je?

Shepherd zei geschokt; ,,Ik hou van je. Wat ben je aan het doen?”, aldus de getuige. ,,Hij hield zijn handen omhoog terwijl hij een beroep deed op zijn broer en zei: ,,Het spijt me, het spijt me. Doe dit niet. ” Seheperd liep in totaal 13 wonden op, waaronder aan zijn rug, schouder, dij, gezicht en buik. De twee dodelijke verwondingen waren ongeveer 19 cm diep.

Maanden voor de moord had Freeman last van stemmingswisselingen waardoor zijn moeder ‘doodsbang’ voor hem was. Zo stond hij aan het voeteneinde van haar bed en bleef zielloos naar haar staarde. Er werd een afspraak met hem gemaakt om zijn huisarts te zien, maar hij kwam nooit opdagen.

Bekijk ook

Tyrone Spong over Gökhan Saki, kickboksen en komend gevecht

Tyrone spong keert vrijdag na lange tijd weer terug naar de MMA-kooi.

Jake Paul accepteert Khabib’s uitnodiging voor gevecht! ‘Op 1 voorwaarde’

Khabib deed paul een aanbod om bij Eagle FC te komen

Afgang! Zure vechtbaas negeert UFC-kampioen Ngannou

Ngannou verdedigde afgelopen nacht met succes zijn zwaargewicht goud

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page