Dominick Cruz uitgevallen voor UFC 219 door gebroken arm Nieuws
Nieuws

Dominick Cruz uitgevallen voor UFC 219 door gebroken arm

Dominick Cruz uitgevallen voor UFC 219 door gebroken arm

Een ongelukkige blessure heeft de voormalig bantamweight-kampioen Dominick Cruz buitenspel gezet voor UFC 219

Slecht nieuws vandaag voor de UFC fans en organisatie maar liefst twee uitvallers voor aanstaande events, zojuist werd bekend gemaakt dat voormalig kampioen Dominick Cruz zal niet terugkeren in december in de ring tijdens UFC 219. Een ongelukkige blessure heeft de voormalig bantamweight-kampioen Dominick Cruz buitenspel gezet, en hij is op 30 december in Las Vegas gedwongen uitgeschakeld tijdens zijn aanstaande gevecht met Jimmie Rivera. Eerder werd bekend gemaakt dat ook Franki Edgar uitvalt voor UFC 218 wegens een naar het luidt gebroken oogkas, echter is deze blessure niet bevestigd.

Dominick Cruz uitgevallen voor UFC 219 door gebroken arm

Rivera bevestigde later ook het nieuws via Twitter

Bronnen in de buurt van de vechter kwamen met het nieuws. Rivera bevestigde later ook het nieuws via Twitter nadat Cruz blijkbaar een gebroken arm in de training had opgelopen. De blessure raakt Cruz niet alleen uit zijn gevecht op 30 december, maar dat betekent dat hij pas in 2018 terug zal keren, wat betekent dat hij meer dan een jaar uit actie is na drie gevechten in 2016. Wat Rivera betreft, er is nog niets bekend over een mogelijke vervanging, of als hij op de UFC 219-kaart wil blijven staan ​​zonder een tegenstander met de hoogste naam.

Moeilijk om op tijd vervanging te vinden

Terwijl hij op nr. 3 in de ranglijst staat, lijkt Rivera op de deur te kloppen voor een kans op de titel, maar de UFC wil misschien nog steeds dat hij nog een keer wint, voordat hij hem een ​​kans biedt om het hoofd te bieden aan de nieuwe kampioen T.J. Dillashaw. UFC 219 blijft dus ook zonder een titel gevecht, aangezien de kaart slechts zeven weken weg zit, en het moeilijk zal zijn op tijd vervanging te vinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws