Denise Kielholtz tegen Jessica Middleton op Bellator 188 in Israël - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Denise Kielholtz tegen Jessica Middleton op Bellator 188 in Israël

Denise Kielholtz tegen Jessica Middleton op Bellator 188 in Israël

Denise Kielholtz zal haar geluk in MMA voor een tweede keer proberen!

Denise Kielholtz tegen Jessica Middleton op Bellator 188 in Israël

Denise Kielholtz zal haar geluk in MMA voor een tweede keer proberen, als ze op 16 november tegen Jessica Middleton op Bellator 188 in Israël komt te staan.

Nog meer Nederlands MMA nieuws, een official bevestigde de vrouwelijke vlieggewicht matchup op afgelopen woensdag. Bellator 188 vindt plaats in Menora Mivtachim Arena in Tel Aviv, Israël, en wordt met een hoofd gevecht voor een vedergewicht kampioenschap tussen Patricio Freire en Daniel Weichel aangekondigd .

4-1 record bij Bellator Kickboxing

Kielholtz (bijgenaamd Miss Dynamite), heeft een 4-1 record bij Bellator Kickboxing, die de titel pakte met een vijf-ronde zegge over Gloria Peritore afgelopen december. De Nederlandse verdedigde de titel met een unanieme overwinning tegen Martine Michieletto op 8 april. Kielholtz’s eerste MMA-gevecht was op 31 oktober 2015, toen ze door Juliete de Souza Silva in de openingsronde van Torarica Summer Fights 1 in Suriname werd verslagen.

Bellator vrouwen vlieggewicht titel

Middleton, begon haar Bellator carrière met twee directe overwinningen. Echter, ze heeft sindsdien ook tegen Emily Ducote en Ilima-Lei Macfarlane gestaan, en deze beiden verloren. Kielholtz en Middleton zullen op 3 november aanstaande voor de vacante Bellator-vrouwen vlieggewicht titel vechten.

 

 

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page