Home / Nieuws / Datum bekend gemaakt Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik!

Datum bekend gemaakt Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik!

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik tegenover elkaar op 9 December 2017!

Het was al enige tijd bekend dat Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik in de ring zou stappen dit jaar, echter is vandaag de datum en locatie bekend gemaakt: het gevecht zal plaatsvinden op zaterdag 9 December in het Rotterdamse Ahoy.

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik tegen over elkaar op 9 december 2017!

Kaarten te koop vanaf september

Kaarten zullen te verkrijgen zijn vanaf September, dus voor de echte vechtsportliefhebber een must om er op tijd bij te zijn, om Rico tegen Jamal te zien aantreden in het Rotterdamse. Verhoeven is regerend wereldkampioen. De 28-jarige Brabander werd in Maart dit jaar uitgedaagd door de twee jaar jongere Ben Saddik. Het gevecht was eerder voor Mei gepland, maar door een blessure moest Ben Saddik afzeggen; in December zal het dus alsnog tot een confrontatie komen.

Verhoeven is bijna twintig kilo lichter dan Saddik

Overigens heeft Ben Saddik, Rico Verhoeven al een keer verslagen. Dit was bij zijn debuut in 2011 en sloeg hij Verhoeven, die toen ook nog aan het begin van zijn loopbaan stond, knock-out. Ben Saddik is met (2,05 meter) iets groter dan Verhoeven (1,96), bovendien weegt ‘The Goliath’, zoals zijn bijnaam luidt, liefst 136 kilo. Verhoeven is dus bijna twintig kilo lichter, wellicht kan dit betekenen dat deze partij een hele zware zal blijken te zijn voor Verhoeven.

Ben Saddik enkele maanden uitgeschakeld

Door zijn blessure was Ben Saddik eerder enkele maanden uitgeschakeld, het laatste gevecht van Verhoeven dateert van Mei toen hij in Den Bosch tegen Ismael Lazaar vocht. Overigens staat Verhoeven op Glory China binnenkort tegenover oud MMA kampioen Antonio “Bigfoot” Silva in het debuut van Glory in dat land. Een partij die overigens vrij controversieel genoemd mag worden.

Bekijk ook

‘Ik heb niets van Rico’s stoten gevoeld’: Rivaal niet onder de indruk

Tarik Khbabez stond vorige maand tegenover GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven. Khbabez die niet voor de ...

Sportschoolhouder start Tikkie-actie: ‘Geef ons de vrijheid terug’

Satisch Jhamai, sportschoolhouder uit Den Haag start een actie om sporters van boven der 27 ...

Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster

Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster Walker Brown, de MMA-vechter op cowboylaarzen en bloemkooloren, ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page